9.7 C
Târgu Jiu
2 aprilie 2020

Lista medicamentelor cu care sunt tratați românii infectați cu coronavirus

Libertatea.ro a aflat lista medicamentelor folosite pentru tratamentul românilor diagnosticați cu coronavirus. Informațiile au fost oferite de către Dr. Adrian Marinescu, medic primar specializat în boli infecțioase la spitalul Matei Balș, din București.

Înainte de a citi acest text, vă rugăm să înțelegeți că aceasta NU este o recomandare de tratare acasă, fiecare caz de coronavirus trebuind tratat separat, la spital, și sub supravegherea atentă a doctorilor, materialul de față servind doar pentru a arăta cu ce lucrează medicii, informațiile fiind de altfel oferite de către Dr. Adrian Marinescu, medic primar specializat în boli infecțioase la spitalul Matei Balș, centrul cel mai experimentat de boli infecțioase din România.

Doctorul Marinescu avertizează că aceste date nu se află într-un ghid oficial al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). De asemenea, medicul mai avertizează că niciun pacient cu coronavirus n-ar trebui să fie tratat decât de către medici.

  • Tratament simptomatic. În funcție de simptome, oamenii primesc medicație diferită. Pacienții cu febră primesc Paracetamol și Algocalmin, iar pentru tuse li se administrează Codeină sau Tusin.
  • Tratament patogenic. Aici intră anti-inflamatoarele, iar pacienții primesc Nurofen/Brufen sau Diclofenac.

Sursa: unica.ro

Articole recomandate

Rezultatele campaniei HepC ALERT – Politici de Sanatate

admin

“Se minte ca la Colectiv. Se minte mult că suntem în control”

admin

Apa cu semințe de chia (sau semințe de in) curăță colonul de reziduuri

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii