Mijlocașul Constantin Budescu a explicat de ce nu s-a mai întors la FCSB, deși a fost dorit de ”roș-albaștrii” după ce și-a reziliat contractul cu formația arabă Al Shabab. Fotbalistul a preferat să revină la Astra Giurgiu, deși Gigi Becali a încercat să-l convingă să vină la vicecampioana din Casa Pariurilor Liga 1.

Constantin Budescu a explicat de ce nu s-a mai întors la FCSB: ”Nu era un moment bun să mă duc acolo”

”Vom vedea dacă a fost alegerea inspirată să vin la Astra Giurgiu. O să vedem dacă FCSB va rămâne pe ultimul loc, ei au o echipă bună. Cred că ei ştiu unde sunt problemele şi le vor rezolva. Le-am transmis că nu pot veni la FCSB în condiţiile în care ei au problemele acelea. Nu era un moment bun să mă duc acolo. Cei de la FCSB nu s-au purtat urât cu mine, am fost în relații bune cu ei. A contat şi atmosfera. Am revenit acasă! Îmi place să joc în campionatul nostru. M-am descurcat destul de bine şi în Arabia Saudită, dar au fost probleme şi nu am mai putut continua acolo”, a explicat Constantin Budescu de ce a refuzat revenirea la FCSB

”Ne doream să câștigăm acest meci, mai ales că după jocul bun de la Craiova nu am luat niciun punct. Victoria este meritată, chiar dacă CFR a avut doi jucători eliminați. Primul obiectiv este să ajungem în play-off, acolo se poate întâmpla orice. Ușor, ușor se încheagă o echipă frumoasă aici, putem să ne gândim la trofee. S-au făcut multe transferuri, mai avem nevoie de omogenitate, dar avem calitate să terminăm în primele trei. Atmosfera la Astra e bună, ne știm de mult timp și asta contează”, a mai spus Budescu.

Budescu a refuzat FCSB după plecarea lui Meme Stoica

FANATIK a scris acum zece zile că mijlocașul Constantin Budescu a refuzat să se mai întoarcă la FCSB după ce Mihai Stoica a plecat din club. Jucătorul ar fi ținut legătura permanent cu acesta și ar fi dorit să se întoarcă la gruparea ”roș-albaștră”, dar plecarea managerului sportiv l-a făcut să se îndrepte spre Astra Giurgiu.

Constantin Budescu a redebutat la Astra Giurgiu în meciul câștigat cu CFR Cluj, scor 3-2, în etapa a opta din Casa Pariurilor Liga 1.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI!

Sursa:fanatik.ro