Istvan Kovacs și Florinel Coman au fost implicați într-un conflict la începutul meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB, scor 0-1, atunci când mijlocașul ofensiv al vicecampioanei României a solicitat lovitură de la 11 metri. Arbitrul central a considerat că a fost simulare și i-a arătat cartonașul galben fotbalistului.  În acel moment, Istvan Kovacs i s-a adresat necorespunzător, iar acum a dezvăluit dialogul purtat cu Florinel Coman.

Istvan Kovacs a vorbit despre conflictul cu Florinel Coman

“Chiar Îmi pare rău de cele spuse. Așa e, am spus “dispari, dispari”, se citește pe buzele mele, e prima dată când se întâmplă asta, dar am preferat să fac așa decât să îl dau afară pentru ceea ce mi-a spus el. Decât să stric spectacolul sportiv… nu a fost cel mai elegant mod de a discuta cu jucătorul, însă la fiecare meci așa procedează, vorbește urât și atunci, nu neapărat că am o istorie cu el, dar nu a discutat respectuos cu niciun arbitru. Într-adevăr e greșeala mea că m-am exprimat astfel. Regret, dar sunt om, am greșit.

El m-a luat așa direct: “Știi tu ce e ăla penalty, bă? Știi tu ce e aia simulare, bă?” Așa a început, a zis de două ori. Apoi a venit la mine, se vede pe imagine. Când am avut contact vizual cu el, atunci s-a potolit și vorbea frumos, dar deja mă provocase de două ori”, a spus Istvan Kovacs pentru prosport.ro.

Florinel Coman și Alexandru Cicâldău în meciul Universitatea Craiova - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Florinel Coman și Alexandru Cicâldău în meciul Universitatea Craiova – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Istvan Kovacs a arătat 9 cartonașe galbene în Universitatea Craiova – FCSB

Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB s-a terminat cu victoria formației roș-albastre, scor 0-1, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, în fața a peste 30.000 de spectatori prezenți pe stadionul Ion Oblemenco. Istvan Kovacs a arătat 9 cartonașe galbene în meciul din Bănie, dintre care 4 pentru FCSB și 5 pentru oltenii lui Victor Pițurcă.

În etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1, FCSB va primi vizita formației CFR Cluj, duminică, 22 septembrie, de la ora 20.30, pe Arena Națională. De partea cealaltă, Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul celor de la Gaz Metan, vineri, 20 septembrie, ora 20.30.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI!

Sursa:fanatik.ro

Please follow and like us:
error