6.1 C
Târgu Jiu
25 martie 2020

Ioana Tufaru şi-a pus copilul în pericol! Ce i-a făcut în plină epidemie de coronavirus

Ioana Tufaru şi-a pus copilul de doar patru ani în pericol! Fără să se gândească prea mult la consecinţele acţiunii sale, artista s-a şi lăudat cu câteva fotografii, pe care le-a făcut publice pe o reţea de socializare. Mulţi dintre fanii ei au fost revoltaţi de ceea ce i-a făcut lui Luca în plină epidemie de coronavirus.

În plină epidemie de coronavirus, Ioana Tufaru şi-a pus copilul în pericol

Recent, chiar înainte ca autorităţile să anunţe închiderea tuturor restaurantelor, cafenelelor şi localurilor, Ioana Tufaru şi-a dus băieţelul de patru ani într-un fast-food în Bucureşti, potrivit ciao.ro. Gestul inconşitent al vedetei s-a întâmplat în timp ce alte celebrităţi de la noi s-au izolat de multe zile dinainte ca şeful statului să impună carantina totată în ţara noastră, în lupta cu COVID-19, care s-a răspândit foarte mult pe întregul mapamond.

După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, fiica Andei Călugăreanu a fost însoţită nu doar de Luca, ci şi de naşa micuţului. La descrierea celor cinci fotografii pe care le-a postat pe Facebook, Ioana Tufaru a făcut o glumă în legătură cu virusul ucigaş din China.

“Na, ete așa!… ca să-i facem în ciudă lu’ nenea Corona!!!! Am petrecut o după-amiază superbă cu nășica noastră! Mulțumim, nășică, te iubim!#sacsacsaccaamiesit #noinunetememdecoronabaubau” este mesajul scris de fiica Andei Călugăreanu pe pagina ei de Facebook.

Ioana Tufaru primește ajutor social pe viață

Anda Tufaru a reușit să pună mâna pe câteva colaborări la un teatru din București, înainte ca această criză economică provocată de pandemia de COVID-19 să se instaureze. Fiica Andei Călugărenu primește un ajutor social de la stat, însă destul de mic, și locuiește într-o casă pentru care Gigi Becali s-a angajat să-i plătească chiria.

“Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic”, a declarat aceasta în urmă cu ceva timp.

Știre preluată de pe cancan.ro

Articole recomandate

Celebrul tenor Placido Domingo este infectat cu noul coronavirus: ”Faceţi tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului”

admin

Nepotul lui Florin Salam a făcut show la Românii au talent! Cum a impresionat Adrian Petrache juriul de la Pro TV

admin

Artista Mirela Radu, la 3 ani de la moartea Ilenei Ciuculete: ”Glasul tău rămâne nemuritor!”

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii