Târgujienii se pregătesc de petrecere. Administrația locală va organiza în perioada 20-26 mai cea de-a XIX-a ediție a Zilelor Municipiului. Participanții la manifestări vor avea parte de o săptămână bogată în evenimente culturale, concerte de muzică ușoară, populară și folk, expoziții, distracție și multă voie bună. La fel ca în anii trecuți, nici de această dată nu vor lipsi standurile cu preparate culinare tradiționale de pe Insulița Jiului.
O mulțime de artiști de muzică ușoară și populară vor întreține atmosfera la Zilele Municipiului Târgu Jiu. Joi, 23 mai, va avea loc un concert susținut de trupa The Motans, eveniment programat să aibă loc în Piața Prefecturii.

Vineri, pe Insulița Jiului, vor cânta pentru târgujieni Dumitru Vasilescu, Olguța Berbec și Taraful ”Emi Events Music”. Sâmbătă, participanții la manifestări vor putea asista la  spectacolele ce vor fi susținute de soliștii Emil Badea, Ilie Dură, Delia Barbu și Taraful ”Emi Events Music”.

În ultima zi a manifestărilor, duminică, pe scenă vor urca trupele Holograf și The Dreamers.  Zilele Muncipiului se vor încheia cu un spectaculos foc de artificii.
Autor: G.D.

Distribuie și tu !

Alte articole: