Cândva unul dintre cei mai vânați burlaci din showbiz, Daniel Robu este acum bărbat la casa lui. După ce și-a încercat norocul în America, cântărețul s-a întors în România, unde s-a îndrăgostit și este acum tatăl unui băiețel de doi ani. Artistul are planuri mari și în domeniul care l-a consacrat, muzica.

În anii 2000, Daniel Robu era unul dintre cei mai vânați burlaci din showbiz. Nici în muzică nu o ducea rău, având mare succes cu trupa De la Vegas, alături de Silvia Lăuneanu, împreună cu care forma un cuplu la vremea respectivă. Anii au trecut, iar Daniel Robu a intrat într-un con de umbră. Acest lucru s-a datorat și faptului că artistul a plecat în America pentru a-și încerca acolo norocul în muzică. După trei ani, însă, a decis că trebuie să se întoarcă acasă.

Daniel Robu și-a încercat norocul în America

Am fost cam 2, 3 ani plecat pe Coasta de Vest. Pot spune că am avut o experiență foarte interesantă. Sunt multe de povestit. E bine ca în viață să-ți dai niște răspunsuri. America am considerat-o a doua casă. Și așa a rămas, așa o consider și acum. Mi-era foarte bine, îmi place foarte mult acolo. Doar că nu există loc ideal. Poți întâlni anumite lucruri care ți se potrivesc, dar aici e acasă. Acolo, am văzut, am simțit cum se manifestă sentimentul de dezrădăcinare. Auzisem pe la alții, am zis că-s povești. Dar chiar există așa ceva‘, a relatat Daniel Robu pentru Libertatea după ce s-a întors în România. Artistul și-a făcut o trupă cu care cântă acum la diverse evenimente și decclară că îi merge foarte bine.

Și bine a făcut că s-a întors, pentru că la scurt timp după revenirea pe plaiurile mioritice, Daniel Robu a cunoscut-o pe Cătălina, care în urmă cu doi ani i-a dăruit un copil. E vorba despre un băiețel, pe nume Patrick Davian. ‘Viața mea s-a schimbat total. Nu e simplu, dar e atât de onorant să fii tată! Sunt nopți în care nu dormi, cine e părinte știe. Dar dimineața, când îl vezi cum te strigă, te topește. Totul e foarte nou pentru mine‘, a declarat pentru Libertatea acum ceva vreme cântărețul, adăugând că își mai dorește un copil.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro

Sursa: viva.ro