Dinamo a câștigat cu 4-2 partida jucată pe teren propriu cu Academica Clinceni, reușind prima victorie din noul sezon din Liga 1 Casa Pariurilor. Jucătorii, în frunte cu Daniel Popa, autorul unui hat-trick, i-au dedicat victoria antrenorului Eugen Neagoe

Mesajul eroului Daniel Popa

„Sunt foarte fericit că echipa a câștigat, contează mai puțin că am marcat eu trei goluri. Echipa a avut reacție după ce ne-au egalat, e cel mai important. Încă n-am demonstrat nimic. A fost un singur meci. Ne-am revenit ca moral, iar acum ne așteaptă un nou meci greu în deplasare.

Vreau să-i dedic golurile lui Eugen Neagoe. A venit la Săftica și mi-a spus că are încredere în mine și că voi marca. Le mulțumesc antrenorilor că au avut încredere în mine, m-am antrenat doar două zile. Ne dorim să ne împăcăm cu suporterii” – a spus Daniel Popa.

După meci, Daniel Popa a luat mingea, așa cum se procedează atunci când un jucător reușește un hat-trick, însă apoi i-a oferit balonul lui Filip, pe care l-a pus să strângă autografe din partea colegilor săi.

„Am spus-o și înainte de campionat că avem încredere în Daniel Popa. Era un pariu al nostru pentru noul sezon. Nu știu cât va lipsi Filip deocamdată. Voi vorbi cu medicul. Sunt ceva probleme pe faza defensivă, dar avem speranțe. Sperăm că ne vom împăca și cu fanii. Neagoe a fost acum două zile le-a Săftica, le-a dat încredere băieților” – a spus Sebastian Moga.

„A fost foarte dificil azi. Am întâlnit o echipă nouă în prima ligă. Cu această victorie trebuie să ne ridicăm moralul și să începem un nou campionat. Până acum am înfruntat cele mai bune echipe din campionat, am avut ghinion cu programul. Îi felicit pe jucătorii tineri, care au jucat bine azi. Această victorie e pentru Neagoe. Câteodată dormim în timpul meciurilor. Nu e normal ca ei să fi revenit azi de la 0-2. Dinamo are nevoie de mai multă organizare” – a spus Mattia Montini.

„Mă bucur că am câștigat și îl felicit pe Popică! Pentru mine este un debut bun, iar acum sperăm să continuăm în aceeași direcție. Popa era nerăbdător să marcheze. Îl felicit din nou! Ne bucurăm că Eugen Neagoe e sănătos. Vorbește zilnic cu staff-ul. Îl așteptăm alături de noi din nou. Le mulțumim și fanilor care au venit azi” – a spus Andreas Mihaiu.Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI!

Sursa:fanatik.ro