HOROSCOP. Iata pentru MIERCURI 3 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP. De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

HOROSCOP. Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

IUBIRE ADEVARATA 

“Dragostea din inima ta a mobilizat Universul ca sa traiesti o mare iubire”

Romantismul nu este un concept demodat indiferent de vremuri. Romantismul este unirea dintre inima ta si divinitatea, fuziune care se manifesta in alta persoana. Romantismul este si starea de bucurie si spiritul jucaus ce apare primavara o data cu noua viata a naturii si cu inflorirea naturii. Nu trebuie sa fii intr-un parteneriat cu cineva ca sa simti romantismul, sa stii. Poti manifesta aceasta energie cu uriase beneficii asupra ta prin ras, zambet, inconjurandu-te cu frumos si rasfatandu-te cu ce iti place tie mai mult. Romantismul este forta vietii din acest Univers si este un scop de viata in sine.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : sufletul tau pereche va sosi in curand in viata ta ; ai parte de clipe minunate alaturi de sufletul pereche ce este deja in viata ta, prin pasiune crescuta ; esti o persoana romantica si este un lucru minunat ; ai grija ca nevoile tale romantice nu sunt suficient de implinite si trebuie sa faci pasi concreti sa rezolvi aceasta situatie.
Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi mentineti starea romantica a inimii aprinsa, pentru tine si pentru toti cei din viata mea care beneficiaza de ea.

HOROSCOP. Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

INCEPE SA DELEGI

“Cere altora, inclusiv mie, sa fii ajutat in loc sa incerci sa faci totul de unul singur.”

Atunci cand porti resentiment in inima ta ca duci asupra ta mai mult decat partea care ti se cuvine de munca si efort, nu faci o favoare nimanui, incepand cu tine. Trebuie sa ceri ajutor ca sa te asiguri ca ai timp privat pentru contemplare si odihna. Unul din motivele pentru care eu pot sta asa de linistit este pentru ca stiu adevaratul secret al productivitatii. Ea nu vine din zbatere si efortare, ci dintr-o minte clara si focusata care nu este provocata de indecizii. Vezi tu, a lua decizii este calea cea mai rapida spre succes. Dupa ce te-ai hotarat, restul vine natural. Ca atare, iti cer sa stai in liniste si sa urmezi ghidarea mintii inspirate. Fii deschis spre mesajele ce vin din inima ta. Ele te vor ghida in tacere sa iei cele mai importante decizii, iar restul va veni de la sine.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : nu incerca sa fii un superbarbat sau o superfemeie ; da sarcini de facut copiilor tai ; cere partenerului tau ajutor ; accepta asistenta ce iti este oferita ; elibereaza vina sau credinta ca este o slabiciune sa ceri ajutor ; fii un membru de echipa, nu actiona solitar.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi calauziti gandurile si actiunile spre echilibru in viata mea.

HOROSCOP. Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

LIMITELE SUNT SANATOASE

“Iubeste-te suficient de mult incat sa spui NU altor cereri pentru timpul si energia ta, daca asa simti.”

O dorinta sincera a ta de a fi de folos este minunata. Totusi, este o distinctie intre a da de la tine si a da din tine. Daca te simti obosit, vinovat sau cu resentimente in timp ce ii ajuti pe altii, inseamna ca nu ii ajuti cu adevarat, nu-i asa ? Tu de fapt injectezi o energie otravita in relatie si nimeni nu mai are niciun beneficiu. Fa un pas in spate si reanalizeaza situatia. Daca tu iti respecti propriile limite, altii vor incepe sa le recunoasca si sa le respecte si ei in tine, deasemenea si in ei insisi. Acesta este cu adevarat un comportament sanatos pe care sa il arati si altora.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : dai prea mult ; devino mai asertiv ; nu face lucruri din vinovatie sau obligatie.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca ma indrumati, ajutati si invatati sa imi recunosc, impun si respect propriile limite sanatoase fara sa ma simt vinovat ci imputernicit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sursa: antena3.ro