HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Berkana : Berkana este runa fertilitatii si cresterii fizice si mentale. Reprezinta investitie, profit, afacere in crestere. Anunta noi inceputuri infloritoare. Cauzele pierdute pot fi reinnoite. Runa anunta regenerare, reinnoire, vindecare, purificare, recuperare. Este runa casei si familiei si reprezinta si placerea relatiilor sexuale, a fertilitatii si nasterii. Nasterea poate fi si simbolica sau literala, dar anunta mereu un inceput pozitiv pentru orice noua activitate si idee.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – DAGAZ. O descoperire majora iti este la indemana. Rezultatul potrivit este inevitabil dar nu e previzibil. Momentul este potrivit iar transformarea ce te asteapta este de succes in calatoria vietii tale. Zorii zilei au lasat locul luminii puternice a zilei pline. Insa tine minte sa nu te scufunzi total in viitor pentru ca ar fi ceva nesabuit de facut. Ramai in prezent.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – EIWAS (cu fata in jos). Aparent par a fi in fata ta niste obstacole sau intarzieri si ti se pare ca viata se misca mai incet decat ai vrea tu. Runa iti transmite totodata sa te astepti la un rezultat pozitiv la momentul oportun, deci foloseste acest timp intelept si invata din aceste obstacole. Orice noua abilitate invatata te ajuta. Orice apare te face sa apreciezi rezultatul final.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Sursa: antena3.ro

Please follow and like us:
error