0.9 C
Târgu Jiu
24 martie 2020

Gigi Becali sare din nou în ajutorul celor care suferă din cauza COVID 19. „Nici măști nu suntem în stare să avem? Oamenii nu au mâncare”

Gigi Becali a făcut donații de sute de mii de euro și a cumpărat materiale medicale pentru spitale. Patronul FCSB le reproșează celor care conduc țara că nu au o strategie bună și a spus din nou că dacă nu se va relua fotbalul în Europa va spune „adio” investițiilor din sport.

Prima oară a fost spitalul Matei Balș. 100.000 de euro pentru materiale urgente. Apoi a urmat spitalul din Rădăuți. Iar lista este tot mai lungă pe zi de zi de ce trece. Gigi Becali este furios că România nu știe să-și apere medicii și persoanele vulnerabile în plină epidemie de COVID-19

„Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac… Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni.

Împart și eu câte 1000-2000 de măști la câte un spital, ce facem, păi dormim? Dați-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri și să luăm noi măsurile astea de economie. Dacă nu știți, nu e rușine! Vin eu cu niște oameni pe care îi aleg eu și rezolvăm noi. Nu cu Mercedes să plecăm de pe loc, dar măcar cu Audi să plecăm, dar nu cu Trabantul!”, a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Finanțatorul FCSB a spus că este tot mai hotărât să se retragă din fotbal, dacă nu se vor putea disputa partidele din Cupele Europe, locul unde își pune în vitrină fotbaliștii talentați pe care îi are în lot.

Dacă Italia, Spania, Franța, Germania și Anglia nu se rezolvă, că la ora actuală nu știm dacă se rezolvă, la revedere fotbal! Ce să joci în România fotbal? Eu la revedere… Ce să fac cu Belarusul, pe mine mă interesează să scot bani din fotbal.

Eu am spus că în țările ortodoxe nu va fi boala așa de grea. Uite Belarus, uite România, uite Serbia… nu moare lumea așa. Noi avem un înger păzitor”, a explicat Gigi Becali.

Gigi Becali, sfaturi pentru cei care conduc economia României

Patronul roș-albaștrilor este cunoscut ca un om de afaceri dibaci, iar conform ultimului Top Forbes averea lui valorează între 400 și 450 de milioane de euro. Becali spune că în aceste vremuri de criză, pot fi o șansă pentru România.

„Eu sper ca în România să se rezolve până la Înviere. Dumnezeu va face o minune și o să fim acolo. Eu așa cred că va fi.

Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat și să băgăm bani mulți ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc și banul și dacă injectăm și noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc și să îi prindem din urmă.

Ne împrumutăm și plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc”, a mai declarat Gigi Becali

ProSport.ro

Articole recomandate

Poate defila cu ușurință pe podiumurile de modă, însă preferă ringul de box | FOTO

admin

Se retrage Gigi Becali din fotbal? „Dacă se suspendă competiția în cupele europene eu nu mai bag bani ca fraierul. Nu joc degeaba în Liga 1!” | EXCLUSIV

admin

„A demonstrat că are calitatea de a fi un jucător decisiv”

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii