[ad_1]

Gheorghe Hagi a oferit o declarație foarte liniștită, deși a scăpat victoria la ultima fază a meciului. Acesta s-a rezumat în a spune doar că echipa sa a arătat bine și trebuie să muncească mai mult. Este o declarație neașteptată a lui Gică Hagi, deoarece a fost foarte nervos la finalul partidei, iar deobicei acesta nu se abține în a fi foarte exigent cu jucătorii săi.

Gheorghe Hagi, declarație inedită după Sepsi-Viitorul 2-2: “Aratăm bine!”

Viitorul Constanța a făcut egal în deplasarea de la Sfântu Gheorghe. Chiar dacă au fost conduși cu 1-0 la pauză de Sepsi, după golul lui Nicolae Carnat, constănțenii au revenit în forță de la cabine și au întors scorul prin golurile lui Andrei Ciobanu și Eric. Totuși, Sepsi a egalat la ultima fază a meciului după golul marcat de algerianul Bouhenna.

Gică Hagi a declarat că: „Ambele echipe au doominat, meciul a fost frumos. Le-am zis jucătorilor să atacăm mai mult și cred că meritam victoria. Ușor ușor Steliano Filip se adaptează la stilul nostru de joc, noi suntem mulțumiți. L-am schimbat pe Eric ca să fim mai rapizi. Nu este treaba mea să comentez arbitrii, noi trebuia să nu le dăm ocazii să ne egaleze.”

„Arătăm bine dar e prea devreme să ne gândim la titlu, drumul este lung și trebuie să muncim mai mult ca să arătăm mai bine. Nu am ce să declar despre dorința lui Gigi Becali de a-l lua pe Cătalin Anghel”, a mai declarat acesta.

 [ad_2]

Sursa:fanatik.ro

Please follow and like us:
error