Gheorghe Dincă, principalul suspect de la Caracal, a fost dus înapoi în arest, în fața casei oamenii huiduind duba Poliției și scandând către forțele de ordine: “N-ați făcut nimic”.

Circa 200 de oameni au așteptat, sâmbătă seara, ca Gheorghe Dincă să fie scos din imobilul unde a fost dus la percheziții. La ieșire, oamenii au huiduit, iar pentru a nu exista alte incidente, forțele de ordine au făcut un cordon. Gheorghe Dincă a fost arestat pentru 30 de zile. (CITEȘTE ȘI: REACȚIA STS DESPRE CRIMA DIN CARACAL: ”AU FOST RESPECTATE PREVEDERILE PRIVIND OPERAREA”)

Elena, soția lui Gheorghe Dincă, a fost prezentă la perchezițiile de sâmbătă din casa din Caracal, unde se suspectează că a fost omorâtă Alexandra, fata de 15 ani. La ieșirea din curte, femeia nu a făcut declarații. Cei 200 de oameni strânși în fața casei au huidit-o pe Elena Dincă. Aceasta s-a urcat într-un taxi, fără a face declarații.

Soția lui Gheorghe Dincă, Elena, a trăit ani de zile în Italia, alături de cei trei băieți și de bărbat. La un moment dat, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o altă femeie plecată din zonă și Poliția i-a dat interdicție lui Gheorghe să mai calce în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii.

Bărbatul a revenit în țară, iar în urmă cu o lună s-a întors și soția sa, Elena. Vecinii spun că femeia a venit să locuiască cu el, dar după două săptămâni suspectul crimei a bătut-o crunt, iar aceasta a mers să locuiască alături de un fiu al lor, în apropiere de Deveselu.

Cercelul Alexandrei a fost găsit în mașina lui Gheorghe Dincă

La perchezițiile domiciliare de vineri, de la casa lui Gheorghe Dincă, procurorii și polițiștii au găsit, în cenușa aflată într-un butoi metalic, mai multe fragmente de oase calcinate și 21 bucăți dinți de natură umană, au declarat surse apropiate anchetei.

Tot acolo se aflau trei inele, un lănțișor, două fragmente de lănțișoare accesorii, o bucată metalică de formă dreptunghiular, precum și o bucată similară unei monturi de inel ce prezenta urme de ardere. Sursele judiciare au mai spus, pentru MEDIAFAX, că în autoturismului Gheorghe Dincă se afla un cercel pe care martora Măceșanu Tudorița le-a recunoscut ca aparținând fiicei sale Măceșanu Alexandra Mihaela. (VEZI ȘI: MAMA UNEIA DINTRE FETELE DISPĂRUTE ÎN CARACAL: ”AM AVUT UN PRESENTIMENT. SPERĂM CĂ NU E PRINTRE VICTIME”)

În timpul audierilor de la DIICOT, suspectul a spus că nu o cunoaște pe fată și că nu a transportat-o cu autoturismul. Miercuri, în ziua în care fata a fost luată la ocazie și apoi sechestrată și violată, Dincă a susținut că a mers în oraș, a cumpărat lapte și apoi a revenit acasă. Apoi a susținut că a dezasamblat piese și motoare până la prânz când a a mers în drumul spre Slatina să ducă o piesă unei persoane.

Apoi, a afirmat că a revenit singur acasă și a dezasamblat motoare până la ora 22.00, când s-a culcat. Legat de a doua zi, când Alexandra a sunat de 3 ori la 112 să anunțe că este sechestrată, Dincă Gheorghe spune că a fost la piață, iar apoi s-a apucat în curte de dezasamblat bucăți de motor.

Bărbatul a mai spus că seara, după ora 21.00, a dat foc în curte unor haine ca să se protejeze de țânțari, după care s-a culcat, iar a doua zi s-a trezit cu polițiștii la ușă.

Sursa: Cancan.ro