Vasile Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, și-a asumat relația Gabriela Pavel, o blondină de nota 10. Weekend-ul trecut l-au petrecut la Poiana Brașov, la doar câteva ore distanță după un prânz de vis la Mandaloun, un celebru restaurant cu specific libanez din Capitală (TOATĂ POVESTEA AICI).

Recent, pe contul personal de socializare, cumințica Găbiță a urcat o fotografie în care apare alături de iubitul ei, Vasile Geambazi. Cei doi se află la început de relație și sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze, lucru, de altfel, firesc.

Ești vocea mea când nu pot vorbi / Ești ochii mei când nu pot să văd / Ai văzut tot ce este mai bun din mine”, este mesajul scris pe fotografia în care Gabriela Pavel apare alături de Vasile Geambazi.

Alina și Vasile Geambazi, divorț la notar!

Vasile Geambazi, nepotul patronului de la FCSB, a divorțat de soția lui, Alina, la notar. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali încearcă să aibă o relație bună cu femeia alături de care a trăit o veritabilă poveste de dragoste și care i-a oferit doi copii. Ba chiar, la un moment dat, cei doi ar fi încercat să se împace. Nu a fost, însă, cazul.

Sursa: www.cancan.ro

Please follow and like us:
error