Peste 60.000 de fani au participat la ultima zi a festivalului NEVERSEA, care a adus pe scena principală trupe pop rock precum Kadebostany și Ofenbach. Unul dintre cei mai așteptați DJ ai serii a fost belgianul Lost Frequencies, care a oferit un show incredibil zecilor de mii de spectatori aflați în fața scenei principale. Iar prestația excentricului milionar Gianluca Vacchi a fost și ea gustată la maximum. (Citește și: EXCLUSIV | Jessie J. poartă steagul României pe piept la Neversea 2019. Uite cum arată artista în ținuta românească SEEN USERS)

Atmosfera de la Neversea a fost electrizantă

„De fiecare dată când știu că vin în România, am un sentiment de bine și mă simt ca și cum aș veni acasă. Publicul de aici mă așteaptă de fiecare dată cu multă căldură și asta este incredibil”, a declarat Lost Frequencies. (VEZI AICI: Acestea sunt imaginile momentului de la Neversea (ziua 3)!)

Show-uri incredibile, apariții neașteptate

Show-urile de la Neversea au fost pline de energie și culoare

Una dintre surprizele serii a fost apariția lui Steve Aoki pe scenă, alături de DJ-ul Quintino. Artistul s-a simțit atât de bine sâmbătă seara încât a acceptat propunerea lui Quintino de a urca alături de el pe scenă pentru piesa Mayhem. (Citește și: Inna, pentru prima oară pe scena de la NEVERSEA: ”Mi-am dorit să vin la mare, la mine acasă”)

Și milionarul excentric italian Gianluca Vacchi a urcat pe scena principală în ultima seară a festivalului. Iar show-ul lui a fost total.

Unul dintre cei mai populari influenceri de pe reţelele de socializare, cu peste 12 milioane de următori, Vacchi le-a transmis fanilor săi şi un mesaj: “Credeţi în visele voastre. Şi să aveţi curajul să încercaţi, să faceţi!”.

Gianluca Vacchi a urcat pe pupitru, în aplauzele mulțimii

Un show plin de energie și culoare a oferit și Bassjackers. Matoma a fost artistul care a încheiat ultima seară a festivalului NEVERSEA.  DJ-ul a rămas impresionat de răsăritul de la malul Mării Negre și de căldura cu care a fost primit la festivalul NEVERSEA. (Citește și: Avem super-imagini exclusive de la Neversea (ziua 2)!)

În total, s-au strâns peste 240.000 de participanți

Și scenele secundare au încheiat ultima seară cu artiști așteptați de fanii festivalului NEVERSEA: Tale of US, Agents of Time, Priku, Black Coffee, Jan Blomquist și mulți alții. Un succes incredibil l-a avut scena Nostalgia. Aici, nostalgicii au retrăit în fiecare zi a festivalului NEVERSEA atmosfera muzicii anilor ’90. Toată zona din jurul scenei Nostalgia a fost decorată în stilul anilor 1990: casete, jocuri Mario, bănci de clasă, telefoane vechi și multe alte lucruri care le-au adus aminte participanților de anii de liceu și nu numai.

Peste 60.000 de fani au participat la ultima zi a festivalului NEVERSEA

Traficul total în cele patru zile a fost de peste 240.000 de participanți. Fanii festivalului se pot deja înregistra pe neversea.com pentru ediția de anul viitor a festivalului Neversea.

Sursa: Cancan.ro