Raluca Podea și Florin Pastramă au trăit momente dulci împreună, numai că, într-un final, drumurile lor s-au despărțit. Scenele de tandrețe care au avut loc între acesta și Brigitte – la ”Ferma”  – au pus capăt relației lor. Raluca nu a putut să ierte un astfel de afront și a acționat în consecință. A declarat că nu mai dorește să audă de Pastramă, chiar dacă păreau să aibă planuri serioase. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei informații senzaționale și o prezintă, bineînțeles, în exclusivitate. Ex-logodnica lui Pastramă nu mai este singură și neconsolată, ci și-a descoperit o nouă pasiune masculină. Încă nu se știe dacă acesta va fi sau nu sufletul-pereche al frumoasei Raluca, pentru că evenimentele sunt în plină desfășurare. E vorba nepotul unui milionar arab, fost proprietar de club ”cu nume”, care gestionează mai multe afaceri în România. (CITEȘTE ȘI: CE ASCUNDE ÎN PORTBAGAJ EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ: CĂRȚI DE RUGĂCIUNE, LENJERIE INTIMĂ ȘI…)

Conform informațiilor care circulau în showbizul autohton – cuplul atrăgând privirile și stârnind reacții diverse -, relația dintre Raluca Podea și Florin Pastramă atinsese un nivel atât de fierbinte, încât cei doi plănuiau să întemeieze o familie cu acte în regulă. Nimic nu părea a-i mai opri din drum, numai că…

Florin Pastramă părea mai decis ca niciodată să o ducă pe Raluca la altar, însă prezența sa în emisiunea ”Ferma” – și, evident, întâlnirea cu Brigitte, viitoarea soție – s-a transformat într-un adevărat punct de cotitură. Au fost uitate momentele în care se pierdea în brațele Ralucăi Podea, iar telespectatorii l-au văzut roind în jurul Brigittei. Ceea ce, bineînțeles, Raluca Podea nu a putut suporta. (VEZI ȘI: RALUCA PODEA A POZAT SEXY ȘI FĂRĂ SUTIEN. FANII AU RĂMAS BLOCAȚI CÂND AU VĂZUT CUM ARATĂ SÂNII BLONDEI)

Raluca Podea: ”S-a terminat brusc, am fost foarte dezamăgită…”

După ce relația dintre Raluca Podea și Florin Pastramă s-a făcut fărâme, senzuala ex-iubită a avut puterea de a declara, dezamăgită, că a suferit după despărțire. Semn că amintirile frumoase nu pot dispărea ca și cum nu ar fi existat vreodată, iar încrederea pe care o avusese în ex-logodnic s-a materializat, ulterior, și prin lacrimi amare.

„Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită, s-a terminat brusc. El (n. red. – Florin Pastramă) a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă. (…). Cred că asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură”, povestea Raluca Podea la un moment dat. (NU RATA: RALUCA PODEA, MĂRTURISIRI DESPRE FLORIN PASTRAMĂ: ”FOSTUL MEU IUBIT A ALES FAIMA ÎN LOCUL DRAGOSTEI MELE”)

Raluca și Omar ”bat” restaurantele de lux din zona Decebal

Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Raluca Podea a uitat perioada de suferință ulterioară despărțirii de Florin Pastramă, evitând și contactul mediatic cu Brigitte. Între cele două au apărut destule momente tensionate, unul dintre ele chiar în timpul emisiunii ”Masterchef”. Numai că viața merge înainte, iar nepotul unui bogătaș arab a apărut în spațiul intim al Ralucăi și totul s-a transformat într-o poveste de senzație. (CITEȘTE ȘI: RALUCA PODEA, ÎN SPATELE MESAJELOR RĂUTĂCIOASE TRIMISE LUI BRIGITTE PASTRAMĂ? CE SPUNE BRUNETA)

Raluca, în brațele lui Omar

Omar Melhem, bărbatul la brațul căruia merge, acum, Raluca Podea, nu este un oarecine. Potent financiar, Omar a fost proprietar al fostului club ”Why Not” și deține mai multe afaceri în România. De câteva luni, cei doi au putut fi văzuți și admirați în zona Decebal, petrecând în localuri  de fițe și dând senzația că se simt extraordinar unul lângă celălalt.

Sursele noastre spun că sunt câteva luni de când Raluca Podea și Omar Melhem gustă din plăcerea de a fi împreună, însă asta nu se întâmplă doar atunci când iau masa într-un restaurant de lux, ci și… ceva mai departe, fiind surprinși chiar și în timpul unei ieșiri la munte. Raluca Podea, zâmbitoare și părând a fi perfect conștientă de farmecul pe care îl exercită asupra noului partener, stă în brațele acestuia, expresia amândurora fiind sugestivă pentru toți cei care caută să vadă dacă există, cu adevărat, empatie într-un cuplu abia format. (VEZI AICI: RALUCA PODEA S-A LĂSAT STROPITĂ CU APĂ DIN CAP PÂNĂ ÎN PICIOARE! S-A VĂZUT TOTUL PRIN MAIOUL ALB)

Ex-logodnica i-a dat ”papucii” lui Florin Pastramă

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv de iubitul ei. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată de către reporterii site-ului nr.1 din România cum comentează ipostazele tandre în care a apărut la televizor logodnicul său, blondina s-a dezlănțuit, pur și simplu, la adresa lui Florin Pastramă.

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”a mărturisit atunci Raluca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Sursa: www.cancan.ro

Please follow and like us:
error