Interpretul de muzică populară Emil Badea va cânta la Festivalul Berii de la Târgu Jiu, eveniment care se se desfășoară pe parcursul acestei săptămâni. Artistul a fost invitat de autoritățile locale să susțină un recital pe Insulița Jiului, locul de desfășurare al manifestărilor.  Emil Badea va cânta pentru târgujieni vineri, 23 august . ” Vă invit la o “blondă” …rece!”, le-a transmis artistul fanilor săi.

Tot vineri, pe scena de pe Insulița Jiului vor cânta și Teodora Pană și Luke de la Lupeni. Și sâmbătă va răsuna muzica populară pe malul Jiului, de această dată atmosfera urmând să fie întreținută de Nina Predescu, Ionuț Tudorescu și Reli Gherghescu.

Festivalul Berii de la Târgu Jiu se va încheia duminică cu un spectacol susținut de Vama cu Tudor Chirilă și Spitalul de Urgență.

Municipiul Târgu Jiu găzduiește în această perioadă și Festivalul Internațional de Folclor, eveniment care ” reunește reprezentanții unor țări cu o bogată zestre folclorică, dornici să ne-o împărtășească într-o serie de spectacole deosebite”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Autor: G.D.