Mulți ar spune că o carieră militară nu are nimic de-a face cu romantismul și pasiunea pentru folk și poezie. Ei bine, mitul este dărâmat de un tânăr care a cucerit internetul cu vocea lui și care a devenit vedeta Colegiului Militar ”Dimitrie Cantemir” din Breaza. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă spune povestea lui unică. (La Telekom ai NET 4G NELIMITAT și voucher Blue Air 100 EURO)

El este Rareş-Andrei Păuna, un tânăr din București care a ales să urmeze studiile în Prahova, la colegiul militar. Rareș este pasionat de poezie, folk, sport și își dorește o carieră militară. În ciuda diferențelor majore între pasiunile sale și domeniul de activitate, Rareș reușește să le îmbine perfect. (VEZI ȘI: Regina Marii Britanii a premiat un elev român pentru…)

Mândria Colegiului

Romanticul de la liceul militar este și un elev de frunte

În timp, a devenit mândria colegiului și vedetă printre elevii care învață aici. (CITEȘTE AICI: Elevul-minune de la Vaslui s-a calificat la… 4 olimpiade naționale!)
“Fără lecţii de canto, Rareş şi-a şlefuit vocea şi a mers pe drumul presărat cu note muzicale împins de pasiune şi dragoste pentru frumos, însoţit de chitara sa. Iubeşte muzica folk, cântă şi încântă publicul cu fiecare apariţie”, este descrierea pe care i-o fac reprezentanții Colegiului Militar ”Dimitrie Cantemir” din Breaza. (Ia-ți număr nou de la Telekom cu un smartphone la preț de ofertă și îți dăm bani de vacantă!)

Susținut și de MApN

Rareș este unul dintre elevii intens promovați atât de colegiu, unde are un profil și o prezentare, chiar pe site-ul oficial, cât și de MApN.
“Talentul său muzical se împleteşte foarte bine cu dragostea faţă de carte, unde excelează prin rezultate. Este al treilea în anul lui de studiu, este olimpic la logică, sportiv cu performanţe la nivel naţional în rugby şi are în palmares premii la concursuri de recitare şi artă teatrală”, este descrierea lui Rareș, în doar câteva cuvinte, pe site-ul oficial al Colegiului Militar ”Dimitrie Cantemir” din Breaza. ( Tu îți alegi un Samsung la abonament cu net 4G NELIMITAT, iar noi îți dăm voucher de la Blue Air!)

Nu ratează niciun concurs

Rareș nu ratează niciun concurs de interpretare, iar prestațiile sale sunt motive de mândrie pe paginile de socializare. Tânărul i-a impresionat pe toți colegii încă din primul an, când a și câștigat titlul de Mister Boboc la balul bobocilor. Ministerul Apărării Naționale a postat, cu ocazia Zilei mondiale a tinerilor talentați, un cântec care îi pune vocea în valoare elevului caporal Rareș Păuna. (NU RATA: Primele imagini cu robotul Alexandru Ioan Cuza!)

Sursa: Cancan.ro