Premiu important pentru Jessica Lăzărescu, cursantă a Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu. Tânăra artistă a obținut premiul I la secțiunea muzică de divertisment în cadrul Concursului Regional ”Trecut. Prezent. Viitor”, eveniment care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în Deva, județul Hunedoara. Jessica Lăzărescu este coordonată de profesorul Doru Ciobanu, iar în cadrul concursului de sâmbătă a reușit să impresioneze publicul și juriul cu vocea sa.
Concursul s-a aflat la cea de-a a IV-a ediție. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Liceul ce Arte ”Sigismund Toduță” din Deva. ”Felicitări interpretei și profesorului coordonator”, au transmis reprezentanții Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.
Jessica Lăzărescu cântă de la frageda vârstă de 5 ani, iar eforturile sale au fost răsplătite, de-a lungul vremii, de numeroasele premii pe care le-a obținut la festivaluri și concursuri. În 2017, a reușit să întoarcă cele trei scaune la competiția de talente „Vocea României Junior”.
Autor: G.D.