UPDATE, 17 august, ora 00.20. FANATIK a aflat că numirea lui Costel Enache la FCSB se va produce cât de curând. Sâmbătă, 18 august, tehnicianul va rezilia contractul cu Hermannstadt. Înțelegerea lui cu sibienii era pe un singur sezon, fără clauze. Apoi, Enache va ajunge în București, unde va parafa contractul cu formația lui Gigi Becali. Va fi tot pe un sezon, obiectivul fiind calificarea în grupele Europa League! Mai jos puteți citi știrea în care FANATIK anunța numirea lui Enache de pe data de 10 august, exact în forma în care ea a fost prezentată la data respectivă.


ȘTIREA INIȚIALĂ, 10 august, ora 20.24.

Gigi Becali s-a hotărât şi va pune un antrenor nou la FCSB după meciul cu Voluntari! Conform informaţiilor FANATIK, Costel Enache este alesul patronului de la FCSB, în timp ce Mircea Lucescu ar putea deveni manager general al clubului, dorit insistent de Becali.

FCSB va avea antrenor nou începând de luni. Costel Enache, noul favorit al lui Gigi Becali

FANATIK a aflat că antrenorul lui Hermannstadt, Costel Enache, va fi probabil noul tehnician al lui FCSB începând de luni. Pus în faţa informaţiilor FANATIK, Gigi Becali a anunţat că doi antrenori vor fi în finală pentru postul vacant de pe banca roş-albaştrilor: “M-am uitat la Clinceni – Chindia să văd cine bate între Ilie Poenaru şi Viorel Moldovan. A bătut Poenaru şi a intrat în finală. O să urmăresc şi CFR – Hermannstadt să văd cine intră în finală lângă Poenaru, dar nu vreau să-l aduc pe Dan Petrescu dacă bate”, a spus Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

Potrivit informaţiilor FANATIK, Costel Enache e aproape să fie noul antrenor al lui FCSB, iar Gigi Becali speră ca oficialii lui Hermannstadt să nu-i pună vreo piedică tehnicianului, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul lui Edi Iordănescu. Mai mult, Enache ar urma să fie prezentat la vicecampioană luni dimineaţă, imediat după meciul cu Voluntari. Tehnicianul sibienilor a oferit şi o scurtă reacţie după dorinţa lui Becali: “Banca Stelei este tentantă pentru oricine. Sunt cluburi unde există presiune, eu vorbesc în numele meu”.

Mircea Lucescu, noul manager general de la FCSB?

Marea surpriză este posibila venire a lui Mircea Lucescu în cadrul clubului roş-albastru! Gigi Becali insistă ca legendarul antrenor român să devină manager general la FCSB, fiind convins că o eventuală colaborare cu cel mai titrat tehnician din ţară îi va ajuta extrem de mult pe tinerii jucători ai formaţiei. De altfel, Mircea Lucescu a şi mers în vestiar la meciul FCSB – Mlada din turul Europa League ca sa-i încurajeze pe Tănase şi compania şi să le ofere mai multe sfaturi din vasta sa experienţă.

FCSB a început sezonul cu Bogdan Andone, dar începutul modest de sezon l-a determinat pe tehnician să-şi dea demisia după înfrângerea cu Alashkert din Europa League de pe teren propriu. Vergil Andronache, secundul său, a preluat banca tehnică a echipei, dar evoluţiile lui FCSB au fost în continuare ezitante. Gigi Becali a fost foarte aproape să-l aducă pe Mangia la FCSB, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, dar mutarea a picat din motive extra-fotbalistice.Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI!

Sursa:fanatik.ro