Chiar dacă Viitorul a obținut cea de-a treia victorie la zero din noul sezon, impunându-se cu 1-0 în fața nou-promovatei Chindia Târgoviște. Gică Hagi a fost extrem de supărat la finalul partidei. 

Gică Hagi, supărat după o nouă victorie

Hagi și-a criticat jucătorii, inclusiv pe Eric, autorul unicului gol al partidei. Singurul jucător care l-a mulțumit pe managerul de la Viitorul a fost Gabi Iancu, intrat pe teren în repriza secundă. Viitorul va evolua joi împotriva lui Gent, în turul 2 preliminar din Europa League.Le primeşti GRATIS cu revista TAIFASURI! Faimoasele GHEARE DE BUCĂTĂRIE au ajuns și în România! Americanii nu pot trăi fără ele! Detalii AICI

„Dumnezeu ne-a dat aceste puncte azi. Am avut puține ocazii, am suferit, am făcut multe greșeli în plan defensiv. Eric a avut o execuție foarte bună, dar nu sunt mulțumit de joc. Chindia a făcut un meci foarte bun. Vom analiza, dar sunt sigur că am greșit în privința atitudinii. Eric a fost slab azi, doar execuția de la gol a avut-o. Trebuia să facă diferența ca decar. Singurul de care sunt mulțumit e Iancu.

Nici nu i-am văzut pe Gent. Am trei zile la dispoziție să-i analizez. E un club bun din Belgia, cu mulți jucători de națională. Trebuie să alergăm mult fără minge, iar când o aveam să jucăm fotbal bine. Jucăm un fotbal bun, cred că facem lucrurile bine acum. Era normal să avem un astfel de start” – a spus Gică Hagi.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI!

Sursa:fanatik.ro