Nu exista om in Romania sa nu fi auzit de ea. Este una din actritele care au facut istorie in tara, fie in filme, fie in piese de teatru.

Nu exista om in Romania sa nu fi auzit de ea. Este una din actritele care au facut istorie in tara, fie in filme, fie in piese de teatru.

Draga Olteanu Matei a slabit la batranete. Actrita va implini 86 de ani peste 3 luni si este complet transfigurata de batranete. Dupa ce s-a retras din activitate, aceasta s-a mutat din Bucuresti. Din pacate, plecarea ei a fost una fortata deoarece si-a pierdut casa de aici si averea agonisita.


Cosmin Selesi a fost operat! Acesta a postat o poza de pe patul de spital. Ce a patit […]
Citeste mai mult

Draga Olteanu Matei s-a mutat la Piatra Neamt, oras drag ei. Inca din perioada in care activa ca actrita marturisea ca vrea sa plece din Capitala. La batranete, visul ei s-a implinit si acum isi traieste ultimele zile in acest oras mic, curat si linistit. Actrita Draga Olteanu Matei a imbatranit grozav in ultimii ani si abia mai poate fi recunoscuta. Este posibil ca lipsa activitatii pe scenele teatrelor din Romania sa fie cauza principala a transformarii sale.

Draga Olteanu Matei a slabit la batranete

„De multă vreme am vrut să mă mut definitiv la Piatra Neamţ, dar am aşteptat să iasă şi soţul meu la pensie de la «Cantacuzino». Am avut necazuri îngrozitoare cu locuinţa din Bucureşti… Stăteam într-o casă cu chirie pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria la hotel. Ne-au dat apoi altă casă în care am stat cu chirie“, afirma actiţa în ziarul Ring, în urmă cu aproximativ 5 ani.

Voia sa regizeze un miniserial TV

„Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. «Regina Lear» e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi ‘Sofronia’“, a mai adaugat artista.

Cum se simte acum Draga Olteanu Matei, dupa ce a stat 5 zile internata in spital. De la ce s-a simtit rau

Draga Olteanu Matei locuieste in Piatra Neamt

„Nu aş fi acceptat să dau acest interviu dacă nu îmi spuneai că vii din partea lui Teo. Sunt bătrână, aş vrea să promovaţi tinerii. Aici stau la o prietena foarte bună, cu care m-am cunoscut în 1992. Soţul meu s-a grăbit să plece şi m-a lăsat pe mine, dar asta nu înseamnă că sunt singură, eu sunt cu el în permanenţă. Am rămas aici nu numai pentru că sunt oameni extraordinari, dar este şi faorte frumos locul şi foarte liniştit şi îmi face plăcere să stau aici. Bucureştiul e satul meu natal, îl porţi cu tine oriunde ai merge“, le spunea Draga Olteanu Matei celor de la Kanal D.

Actrita Ileana Stana Ionescu, batranete de cosmar din cauza problemelor cu locuinta! Ii ploua in casa si n-are bani sa-si faca reparatiile! VIDEO

Articole Cancan.ro

Sursa: ciao.ro