25 martie 2020

Doliu la Dinamo! Fostul doctor al echipei, Vasile Popescu, a încetat din viață!


Clubul Dinamo a anunțat vineri seară pe contul oficial de Facebook că fostul medic al echipei din Ștefan cel Mare, Vasile Popescu a murit la vârsta de 78 de ani.

„A încetat din viață fostul medic al echipei de fotbal a clubului din Ștefan cel Mare, Vasile Popescu (78 de ani), specialist în ortopedie și traumatologie în cadrul Spitalului de Urgență Floreasca.
FC Dinamo București regretă dispariția lui Vasile Popescu și este alături de familia fostului medic al clubului nostru și al echipei naționale de tineret a României.

Trupul neînsuflețit va fi depus sâmbătă, 14 martie, la capela Bisericii „Doamna Oltea” din Capitală, înmormântarea urmând să aibă loc duminică, 15 martie (ora 13:00), la Cimitirul „Reînvierea” din București.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Dumnezeu să te odihnească în pace, Vasile Popescu!”, se arată în mesajul clubului Dinamo.

Medicul Vasile Popescu lucra la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și a decedat din cauza unor probleme medicale. Acesta a făcut parte și din staff-ul naționalei de tineret U21 la începutul anilor 2000.

ProSport.ro

Articole recomandate

Team Of The Year U23. Echipa senzaționlă formată din cei mai tineri jucători din FIFA 20 cu un potențial uriaș!

admin

Propunerea antrenorului Dunării Călăraşi pentru continuarea campionatului: ”Nimeni nu e avantajat”

admin

„A demonstrat că are calitatea de a fi un jucător decisiv”

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii