Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” din Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două posturi. Mai exact, ansamblul caută să angajeze un șofer I pentru Compartimentul Tehnic, dar și un instrumentist (contrabas), treapta profesională III, la Secția Orchestră. Este vorba de funcții contractuale de execuție, în prezent vacante. Cei interesați să se înscrie la selecția pentru postul de șofer I trebuie să aibă studii medii, atestat profesional pentru transport călători, cartelă tahograf pentru conducătorul auto, dar și cel puțin 10 ani vechime ca șofer.
Candidații la postul de instrumentist trebuie să aibă cel puțin studii medii, să știe să cânte la contrabas, să scrie și să citească note muzicale la prima vedere, dar și să cunoască acompaniament la contrabas.
Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în data de 6 august, ora 14:00. Concursul va debuta în data de 13 august, cu proba scrisă. Candidații vor susține interviul în data de 20 august.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relații suplimentare se pot obține și la sediul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.
Autor: G.D.