Au apărut detalii neștiute despre nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte. Oana Roman a dat din casă și a dezvăluit ce anume se va servi la mese.

Mai sunt doar două zile până la marele eveniment, iar Brigitte a luat o hotărâre radicală. Bruneta a decis să scoată ”vestitele” sarmale din meniul de la nuntă și să fie înlocuite cu un fel de gustare, care îi poartă ei numele şi care să-i aducă aminte de perioada în care l-a cunoscut pe soţul ei. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE PASTRAMĂ, DEZMĂȚ LA PETRECEREA BURLĂCIȚELOR. SEXOASELE S-AU DISTRAT LA PISCINĂ ȘI AU DANSAT PE MANELE)

“A fost o provocare, s-a realizat acest fel de mâncare din carne de pui, este un fel de mâncare care se numeşte pui a la Brigitte, pe care a făcut-o cu bucătarul nostru. Această mâncare va fi servită în loc de sarmale”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă, o poveste de iubire care a început la “Ferma”

Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, în februarie, după ce cele două tabere s-au întâlnit, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. De altfel, ei s-au logodit în timp ce erau încă în competiția de la Pro TV. Cei doi și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin. (VEZI ȘI: EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ A ”DAT NAS ÎN NAS” CU BRIGITTE: ”NU SUPORT SĂ ÎMPART ACEEAȘI ÎNCĂPERE CU EA!”)

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori. Născută pe 7 februarie 1977, ea a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă.

La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, vedeta a continuat afacerile primului soț. În 2013, Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase, iar mariajul lor s-a încheiat în toamna lui 2018.

Sursa: Cancan.ro