„Am avut niște zile cumplite, e mare durerea, probabil voi muri cu mustrările de conștiință pe care le am, îmi reproșa în ultima vreme că nu am timp de el și poate de aceea n-am văzut, n-am simțit, n-am oprit lucruri… dar i-am jurat la căpătâi că o să-mi fac tot timpul din lume să încerc să aflu ce s-a întâmplat… 

Nu vreau să mai amărăsc pe toată lumea, asta e o altă cruce pe care va trebui să o port… O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă.

În altă ordine de idei, vă mulțumesc tuturor că existați, faceți-vă timp pentru prieteni, trăiți frumos și niciodată nu vă urcați în mașină fără centura de siguranță pusă”, a scris Laura Vicol pe contul său de socializare.

 

Laura Vicol a făcut declarații despre Răzvan Ciobanu și la Antena Stars, într-o intervenție telefonică pe care a avut-o la emisiunea moderată de Mihai Morar.

„Am născut al treilea copil şi mai am doi băieţi acasă, cu munca, omul în goana lui nebună nu-şi mai dă seama că ratează momente şi că ratează viaţă. Trebuie să ne facem timp pentru cei din jur. Goana asta nebună nu ne aduce nicio satisfacţie, că doar amintirile rămân. În ultimul timp nu mi-am făcut timp să-i aud strigătul. Cred că au fost oameni care au apărut în viaţa lui de care eu habar nu aveam. Acum aflu şi pun la cap piese, te sfâşie durerea. Ca un copil era, acum plângea, acum râdea, era răsfăţat şi poate de asta nu am luat în serios anumite lucruri. Acum regret enorm”, a declarat Laura Vicol.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 


Citește și:

ISIS a folosit companii românești ca să-și finanțeze acțiunile! Libertatea e parte a unei investigații internaționale care arată cum banii plătitorilor de taxe finanțează grupări criminale

 

Citește mai multe despre Laura Vicol și Răzvan Ciobanu pe Libertatea.

Source Libertatea.ro