Descoperire șocantă pe o stradă din Constanța. Cu toate că în zona respectivă se simțea un miros îngrozitor, nimeni nu și-a dat seama că ar putea fi vorba despre cadavrul unei persoane. 

Câțiva tineri, intrigați de mirosul care făcea aerul irespirabil, au vrut să afle sursa acelui miros greu și, spre stupefacția lor, au descoperit un cadavru în spatele unui gard. Muncitorii de la o spălătorie auto aflată în zonă au declarat că de mai bine de o săptămână se simţea acel miros, însă nu au avut curiozitatea de a încerca să afle despre ce este vorba. “De mai bine de o săptămână miroase, dar nu ne-am dat seama să ne uităm mai bine să vedem care e treaba”, au declarat muncitorii, informează stirileprotv.ro.

Va fi efectuată necropsia

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili identitatea celui decedat, până în momentul de față neexistând indicii care să clarifice situația din acest punct de vedere.

“Poliţiştii Secţiei 1 efectuează cercetări într-o cauză privind moartea în condiţii suspecte a unui bărbat. Cadavrul se află în stare avansată de putrefacţie, acesta a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate cauzelor decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.[ad_2]

Sursa: www.cancan.ro

Please follow and like us:
error