9.8 C
Târgu Jiu
2 aprilie 2020

Daniel Niculae nu-l iartă pe Pancu nici după ce a fost dat afară de la Rapid: „Prietenia dintre noi s-a terminat!” + Răspuns dur când a fost întrebat de ce nu-și sună fostul coleg


Daniel Niculae și Daniel Pancu au fost mulți ani colegi de echipă și au pornit împreună proiectul „noului Rapid”. Acum doi ani, Niculae a părăsit echipa care își dorea să promoveze an de an până în prima ligă. Nu a vrut să spună de ce a plecat, dar a dat de înțeles că unul dintre cei care l-au nemulțumit a fost chiar Daniel Pancu. Acum, după ce Pancu a fost afară de la Rapid, i-a adus aminte de discuția pe care au avut-o acum doi ani.

„Din păcate, vorbele mele s-au adeverit. La un moment dat i-am spus că va rămâne în afara proiectului”, a declarat fostul atacant al Rapidului, la Digi Sport.

Daniel Niculae nu a fost surprins că Rapidul l-a dat afară pe Pancu. Este convins că fostul său coleg avea de mult timp soarta pecetluită

„S-a mai vorbit de demiterea lui. Cred că este a patra oară… Eu cred că a fost așteptat. Noi am avut o legătură strânsă cu fanii și nu era normal să se întâmple așa ceva. Sunt convins că suferă. Este la început de drum și o să mai aibă multe șanse să antreneze. Sunt convins că va mai avea șansa de a antrena Rapidul. Eu nu am plecat de la Rapid supărat pe Daniel Pancu”, a declarat Daniel Niculae.

„Prietenii se sună, cunoștințele mai puțin”

Când a fost provocat de jurnalistul Decebal Rădulescu să-l sune pe Pancu, Niculae s-a schimbat la față și a răspuns pe un ton ferm, roșu la față. Dialogul dintre cei doi arată, cu adevărat, cum stau lucrurile între cei rapidiști.

Decebal Rădulescu: L-ai suna acum, că este jos?
Daniel Niculae: Să-l sun?
Decebal Rădulescu: Da, că ați fost foarte apropiați.
Daniel Niculae:
Prietenii se sună… cunoștințele mai puțin. Am spus și atunci că prietenia dintre noi doi s-a terminat. (VEZI AICI MESAJUL LUI DANIEL NICULAE DUPĂ CE A FOST DAT AFARĂ DANIEL PANCU)

Daniel Pancu, în lacrimi după ce a fost dat afară de Rapid

Daniel Pancu a fost demis acum patru zile de la Rapid, după înfrângerea din partida cu Scolar Grivița. Pancu a intrat în direct la ProSport Live și a mărturisit că a plâns după ce a fost îndepărtat de pe banca echipei sale de suflet.

„Sunt puternic. Ieri am plâns toată ziua, e adevărat. Din 3 în 3 minute plângeam. Pe cuvânt. Mesajele de la suporteri și de la jucători m-au afectat”, a declarat Pancu la ProSport Live.

ProSport.ro

Articole recomandate

Gigi Becali sare din nou în ajutorul celor care suferă din cauza COVID 19. „Nici măști nu suntem în stare să avem? Oamenii nu au mâncare”

admin

Doliu la Dinamo! Fostul doctor al echipei, Vasile Popescu, a încetat din viață!

admin

S-a rupt lanțul de iubire? Fostul star din Liga 1 i-a dat ”papucii” Andreei. Tânăra s-a iubit în trecut și cu un dinamovist | FOTO

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii