7.5 C
Târgu Jiu
3 aprilie 2020

Cum s-au filmat Cristi Pulhac și soția lui, în plină epidemie de coronavirus.

Cum s-au filmat Cristi Pulhac și soția lui, în plină epidemie de coronavirus. Cei doi au stârnit hohote de râs în mediul online.

Coronavirusul a băgat panică în toată lumea. Autoritățile din România i-a sfătuit pe cetățeni să stea la domiciliu și, pe cât posibil, să nu interacționeze cu foarte multe persoane. Majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc au decis să se autoizoleze, iar excepție nu fac nici Cristi Pulhac cu soția lui.

Multe vedete își ocupă timpul cu cititul, exerciții fizice la domiciliu, vizionează filme și seriale și… altele fac filmulețe haioase. Cristi Pulhac și soția lui s-au filmat într-o ipostază haioasă.

La începutul video-ului, Raluca apare într-o rochie elegantă și soțul ei într-un costum negru și cămașă albă. La câteva minute, hainele și rolurile se schimbă! Cristi apare îmbrăcat în rochia soției, iar Raluca în costum.

Cristi Pulhac și Raluca, patru ani de căsătorie

Cristian Pulhac și soția lui, Raluca, au mai bine de patru ani de căsătorie și o poveste de dragoste care continuă și astăzi. Fostul fotbalist s-a dovedit a fi un adevărat cuceritor. Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant, din întâmplare, având prieteni comuni care le-au făcut cunoștință. După puțin timp de la prima lor interacțiune, destinul i-a adus din nou împreună. Dinamovistul a invitat-o în oraș și așa au descoperit că sunt suflete pereche, iar destul de repede a și cerut-o de soție.

Știre preluată de pe cancan.ro

Articole recomandate

Actrița Anda Onesa, mărturisiri despre cum se gestionează epidemia de cornavirus în New York: „Este pustiu. Ascultăm de autorități și stăm în casă”

admin

Andreea Mantea și fiul ei s-au autoizolat în Turcia: „Am oprit totul!”

admin

Viorel Lis, în pericol din cauza coronavirusului? Mesajul dureros transmis de Oana Lis: „E în vârstă și are și alte boli”

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii