18 C
Târgu Jiu
6 mai 2021

Cum arată Norvina, fiica celei mai bogate românce din lume!

Norvina, fiica celei mai bogate românce din lume – Anastasia Soare, arată ca un adevărat star de la Hollywood. În vârstă de 33 de ani, tânăra conduce, la rândul ei, un business profitabil în domeniul cosmetic.

Norvina, pe numele real Claudia Soare, este una dintre cele mai urmărite tinere de succes din America. Cu aproape două milioane de fani în online, fiica Anastasiei Soare are un stil cu totul… unic. Aceasta își schimbă deseori culoarea părului, având gusturi total nonconformiste.

De asemenea, Norvina afișează o extravaganță ieșită din comun, putând fi asemănată, din punct de vedere al stilului adoptat, cu celebra Lady Gaga.

Claudia Soare nu a devenit însă Norvina peste noapte. În adolescență, atunci când a început să învețe de la mama ei ce înseamnă cu adevărat o afacere în doemniul beauty, s-a trezit concediată de Anastasia Soare pentru că a întârziat de prea multe ori de la program. Iar acest lucru pare că i-a prins bine.

Mama ei i-a pus numele „Norvina”

Fiica celei mai bogate românce din lume nu și-a ales singură nici numele ”de scenă”. Tot mama ei a fost cea care a strigat-o ”Norvina” încă din copilărie și așa a fost cunoscută și în cercul ei de prieteni.

„Fata mea face produsele de make-up, de la rujuri la farduri de pleoape, și eu mă ocup de produsele pentru sprâncene. Asta a fost o decizie conștientă, pentru că am vrut ca fiica mea să nu fie fata Anastasiei, ci să fie ea însăși, o persoană care mi-am dat seama că e capabilă, după ce am învățat-o și a lucrat în fiecare departament, ca ea să știe și ca să fiu eu convinsă că are suficiente cunoștințe să poată face această linie. Am stat în spatele ei la început. Am și dat-o afară la început.”, a mărturisit Anastasia Soare pentru revista Elle.

Știre preluată de pe cancan.ro

Articole recomandate

Cum a impresionat-o Cengiz Şıklaroğlu pe Bianca Drăgușanu! Apropiații i-au dat de gol pe cei doi și au spus totul despre relația lor

admin

Adelina Pestrițu, diagnosticată cu COVID-19! Vedeta a mărturisit totul cu ochii în lacrimi..

admin

Chadwick Boseman, record post-mortem! Ultimul tweet al actorului a devenit cea mai apreciată postare din istoria Twitter

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii