4.8 C
Târgu Jiu
2 aprilie 2020

Cum a ajuns Irinel Columbeanu la sapă de lemn! Deciziile care l-au adus în 5 ani la faliment

În ultimii ani Irinel Columbeanu a dispărut din viața publică, aparițiile sale televizate au fost tot mai rare, iar despre fostul milionar nu se mai știa aproape nimic. El a fost readus în atenția publicului recent, prin apariția în cadrul emisiunii „Asia Express”.

Prezența lui în cadrul show-ului a uimit audiența, acesta fiind cunoscut, în trecut, pentru faptul că nu lua în calcul aparițiile în acest format de emisiune-concurs. Conform playtech.ro, Irinel Columbeanu a acceptat să apară în cadrul show-ului pentru o sumă modică de 2000 de euro. Așa a ieșit la iveală faptul că fostul milionar are mari probleme financiare, iar instituțiile publice ale statului i-au pus sechestru pe întreaga avere.

Se pare că, în prezent, stilul de viață al lui Irinel a trecut de la bogăție și opulență, la unul sărăcăcios. Acesta locuiește în chirie, într-un apartament cu două camere dintr-un centru rezidențial din București, are o mașină la mâna a doua și nu și-a mai plătit chiria de șase luni.

Potrivit playtech.ro, Irinel Columbeanu se află în această situație de ceva timp. Declinul lui a început acum cinci ani, însă acesta s-a luptat să mențină aparențele, cu speranța că o să își revină financiar. Pentru a supraviețui fostul milionar a vândut pe rând toate proprietățile pe care le avea, iar acum a rămas fără nimic.

De aproximativ doi ani, fiica lui Irinel s-a mutat în America, alături de mama ei și de Mr Pink. Având în vedere că abia reușește să se întrețină pe el , mutarea Irinei a fost doar o chestiune de timp. Însă Irinel Columbeanu îți vizitează fetița de două ori pe an și încearcă să mențină o relație apropiată cu ea.

Știre preluată de pe cancan.ro

Articole recomandate

Detalii de culise din divorțul anului! De ce s-a separat, de fapt, Andreea Bălan de George Burcea: „Nu vrea să fie ajutat”

admin

Andreea Berecleanu, încă un mesaj după ce a plecat de la Antena 1. “Asta cred eu despre voi și știu că sunteți mulți!”

admin

Fundaţia lui Ion Ţiriac ajută autorităţile din România! Anunţul făcut de Ţiriac Jr: “Orice este nevoie!”

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii