O tânără din Vâlcea și-a descoperit, întâmplător, un talent mai puțin obișnuit: acela de a crea decoraţiuni nemaivăzute, din …boabe de cafea.  Totul a început când Daniela a devenit mămică şi, în timpul liber, s-a gândit să facă ceva care să îi aducă şi satisfacţie, dar şi un venit în plus. 

„Mi-am facut curaj să cred în pasiunea mea”

Pisicile sunt „vedete” și printre decorațiunile Danielei, nu doar pe internet

„Ce aş putea spune despre mine… Sunt o mămică de trei minuni şi, printre picături, mă ocup de aceste creaţii. Mereu am cochetat cu lucruşoare handmade, însă niciodată nu mă gândisem să fac ceva serios din asta. Până în august, când primisem întâmplător nişte boabe de cafea… iar eu am decis să fac ceva frumos din ele. Prima creație a fost o ceaşcă curgătoare!

Impactul persoanelor din jur fiind unul pozitiv şi surprinzător, am mai făcut pentru cei dragi, apoi am decis să mai încerc ceva… şi tot asa! Lumea m-a încurajat să continui şi mi-am făcut curaj să cred în pasiunea mea”, spune Daniela Boişoreanu. De cum a văzut că oamenii apreciază tot ce creează, tânăra a continuat. Mai ales că, pentru aceste decoraţiuni, clienţii plătesc până la 100 de lei.

„Pur şi simplu, las totul de la sine!”

Decorațiunile Danielei conțin… cafeină

„Atunci a fost momentul când am continuat zilnic să creez… mereu alte modele, să mă descopăr pe mine… să mă las surprinsă chiar pe mine de ce fac! Niciodată nu plănuiesc o creaţie. Pur şi simplu, las totul de la sine!  Iar cafeaua… E altceva! Nu îmi plac kitsch-urile, nu fac abuz de culori.. îmi place bunul gust şi da, îmi place să fac lucruri «altfel», să surprind!”, mai spune tânăra.

În ultimul timp, tot mai mulţi oameni au apelat la Daniela pentru decoraţiuni. Aceasta spune că „operele” ei au prins foarte bine la cei care au căutat-o.

„Nimic nu se pierde, totul se transformă!”

Daniela și-a descoperit întâmplător talentul de a crea decorațiuni din boabe de cafea

„Foarte bine a prins la clienţii mei! Curând fac 1.000 de aprecieri la Pagină… iar creaţiile… oamenii le cumpără pentru a le oferi cadou. Toti spunând că e «altceva», deosebite faţă de ce găseşti în comerţ. Gen anason, scorţisoară, nucşoară, nuci. Mi se pare că se «împrietenesc» perfect. De asemenea, multe obiecte se recondiţionează… am învăţat şi copiii să facă acelaşi lucru. Nimic nu se pierde, totul se transformă!  La fel şi cu reciclarea… orice carton se poate reutiliza. Copiii lucrează şi ei cu mine”, mai spune tânăra.

Acum, Daniela se pregăteşte intens pentru decoraţiunile pentru sărbătorile de iarnă.

„Momentan, lucrez la creaţii pentru iarnă. Au avut un impact super-bun! Brăduleţi, coronițe… ceva ce lumea nu a mai văzut! Şi da, pot afirma că sunt modele-unicat! Crăciunul nu trebuie să fie doar roșu-verde! ”, a conchis tânăra.

Sursa: www.cancan.ro

Please follow and like us:
error