Zeci de kilograme de produse au fost retrase de la consum, iar mai multe camere vor fi oprite temporar de la închiriere, informează Mediafax.

Șeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că deși unul dintre hoteluri fusese renovat în ultimii ani, acesta era administrat necorespunzător.

El a mai spus că din cauza abaterilor constate, mizeria fiind una dintre acestea, conducerile unităţilor de cazare au fost invitate, joi, la sediul Comisariatului cu documentele ce privesc administrarea acestora, urmând să le fie comunicate atunci şi sancţiunile.

De asemenea, șeful CJPC i-a îndemnat pe toți consumatorii să reclame dacă se confruntă cu condiții sanitare improprii în unitățile de cazare de pe litoral.

Horia Constantinescu a precizat că la una dintre unităţi se va aplica o sancţiune şi pentru obstrucţionarea controlului, după ce au fost surprinşi angajaţi în timp ce încercau să ascundă din alimentele neconforme.


Reportaj Reuters despre vrăjitoarele din România. Cum au ajuns ritualurile să fie transmise live pe Facebook în întreaga lume


 

Source Libertatea.ro