Ciprian Silași, războinicul-vedetă al show-ului Exatlon de la Kanal D, s-a despărțit de iubită, iar informația a ieșit, abia acum, la iveală. Și nu este vorba despre o relație de scurtă durată, ci de una care a durat nu mai puțin de 9 ani. Mai mult, cei doi au împreună și un băiețel de 8 ani.

Atunci când s-a întors din celebrul show de supraviețuire ”Exatlon”, Ciprian Silași a făcut o declarație emoționantă despre fiul său, recunoscând că – fiind de parte de el – a trecut printr-o perioadă foarte grea.

”Este viața mea, nu pot să concep să nu îl văd, nici măcar o zi! Perioada în care am stat fără el în Republica Dominicană a fost cea mai grea pentru mine”, spunea ”războinicul” la vremea respectivă.

Ciprian, Diana și băiețelul lor

O despărțire… temporară?

Despre despărțirea dintre Ciprian Silași și Diana au mai apărut unele zvonuri, de-a lungul ultimei perioade, iar după lansarea melodiei ”Crenguță de lemn uscat” ele au luat amploare. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre o… despărțire. Surse din apropierea lui Ciprian spun că el și Diana s-au separat încă din luna februarie. Totuși conform wowbiz.ro, este vorba – transmit prietenii celor doi – doar de un moment delicat din punct de vedere sentimental, nu de o despărțire definitivă.

”Au mai trecut prin astfel de probleme. De data aceasta însă a durat cel mai mult. Este singura certitudine”, au declarat prieteni ai cuplului.

Sursa: Cancan.ro