După ce a șocat defilând pe străzile Parisului în costum de baie și, ulterior, într-o rochie complet transparentă, fără nimic pe dedesubt, Céline Dion s-a tuns scurt, de data aceasta însă întrunind toate aprecierile fanilor. Iată cât de bine arată acum!

Deși este un fashion icon, în ultima vreme, Céline Dion (51) pare că a cam început să exagereze nu doar în privința outfiturilor, care sunt tot mai excentrice, ci și în privința siluetei, care se apropie vertiginos de anorexie. Cel puțin după cele mai recente apariții ale artistei, fanii au tras un semnal de alarmă în privința trupului tot mai subțire al lui Céline, suspectând că ar suferi de o boală teribilă sau că încă se luptă cu depresia cauzată de pierderea soțului ei, Henri Angélil. Céline Dion a infirmat toate zvonurile, adăugând că vrea să se simtă „puternică, feminină și sexy”, acesta fiind și motivul pentru care și-a schimbat stilul vestimentar.

Céline Dion a ales o tunsoare bob

Drept urmare, artista a continuat să șocheze cu ținutele ei, dar și cu silueta piele și os. La începutul săptămânii, Céline Dion a fost din nou în centrul atenției, la Paris, la show-ul de modă Iris van Herpen, Colecția de iarnă 2019, unde a îmbrăcat un outfit complet transparent, cu mânecă lungă, la care nu a accesorizat nimic. Ieri însă, la show-ul Valentino, de la Paris Fashion Week, Céline Dion i-a făcut pe fanii săi să uite complet de rochia transparentă – care, după părerea unora, nu prea-i complimenta trupul -, afișând o tunsoare nouă, care i-a șters cel puțin 10 ani de pe chip. Artista și-a scurtat părul destul de mult, alegând o tunsoare bob până la umăr, care o avantajează, mai ales că a slăbit foarte mult la față, iar părul lung părea să-i alungească și mai mult chipul…

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro

Sursa: viva.ro