CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu unul dintre cei mai renumiți bucătari de la noi din țară. Cătălin Scărlătescu a ”fugit” în vacanță cu prietena secretă. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, OPRITĂ ÎN TRAFIC PE AUTOSTRADĂ! POLIȚIȘTII AU INTRAT ÎN ALERTĂ: “ȘOFERUL A CONSUMAT SUBSTANȚE INTERZISE!” + PRIMA REACȚIE A DIVEI)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini unice, care îl au în prim-plan pe vestitul prezentator de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu. (NU RATA, AICI: MEGA-GALERIE CU ANDREEA ESCA ÎN COSTUM DE BAIE, LA MAMAIA! CUM ARATĂ, DE FAPT, TRUPUL ȘTIRISTEI PRO TV)

Zilele trecute, celebrul bucătar a fost surprins într-o ipostază inedită, pe Aeroportul Otopeni. Din câte se pare, celebrul jurat de la ”Chefi la cuțite” a decis să ”fugă” în vacanță împreună cu prietena secretă.

Etalând o formă de zile mari, Cătălin Scărlătescu și domnișoara pe care acesta o ține ”la secret” au fost imortalizați în timp așteptau să se îmbarce în avion, la o cafenea din incinta Aeroportului Otopeni. Cum este un bărbat galant, înainte de îmbarcarea spre Grecia, Cătălin Scărlătescu și-a invitat prietena la o ”blondă” înspumată și rece, pe care au asezonat-o cu o porție de alune. (NU RATA, AICI: ”EURO-FANTASTICUL” LUI RĂDOI, APARIȚIE DE SENZAȚIE LA LOFT MAMAIA: AUDEMARS PIGUET DE 20.000 € PE MÂNĂ + UN OUTFIT DE MEGA-FIȚE!)

Cătălin Scărlătescu a ”fugit” în vacanță cu prietena secretă

Scărlătescu, reacție senzațională!

Contactat de reporterii site-ului nr.1 din România, Cătălin Scărlătescu a vorbit deschis despre minuntata vacanță pe care a pus-o la cale. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU ”ANDRELELE” REUNITE!)

”Da, este adevărat că am plecat în vacanță, dar nu cu o singură domnișoară, cu trei domnișoare. Aici e plin de femei frumoase. Sunt într-un loc minunat în Grecia, unde mă bucur de o minunată vacanță alături de o gașcă de nebuni. Sunt împreună cu prietenii mei cei mai buni”, a declarat Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cătălin Scărlătescu, vacanță de vis în Grecia

Își dorește foarte tare un copil

„Am avut câteva femei senzaţionale în viaţa mea. Toate au fost deosebite. Mi-au plăcut femeile inteligente, independente. Nu am urmărit frumuseţea fizică, să arate perfect, ci să mă atragă mereu cu inteligenţa. La toate ţin şi acum, am rămas cu amintiri frumoase şi le respect. După părerea mea, cea mai sigură formă de agăţat este să îi spui unei femei direct, faţă în faţă. Cel mai bine este să comunici cu ele, de la început, fără ocolişuri. Nu sunt genul de om să mă afişez cu persoana la braţ, dacă ele îşi doresc publicitate, să fie sănătoase. Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple”, a mărturisit juratul “Chefi la cuțite“ pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa: Cancan.ro