-1.7 C
Târgu Jiu
3 decembrie 2020

Cel mai simplu blat pentru torturi și prăjituri de casă

[ad_1]

Ingrediente necesare:

 

4 ouă
1/2 plic praf de copt
250 g zahăr
1 plic zahăr vanilat
200 g făină

Mod de preparare:

1. Pentru început, separăm gălbenușurile de albușuri. Batem albușurile cu ajutorul unui mixer până obținem o spumă tare ce își păstrează forma.

2. Batem gălbenușurile cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul și amestecăm foarte bine. Adăugăm zahărul vanilat și jumătate din cantitatea de albușuri. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.

3. Adăugăm făina și restul de albușuri. Amestecăm cu grijă, într-o singură direcție, de jos în sus. Turnăm aluatul obținut într-o formă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade Celsius, timp de 30-40 de minute.

Poftă bună!

[ad_2]

Sursa:retetedelagospodine.com

Articole recomandate

Ghiveci de legume cu linte si oua ochiuri

admin

CONCURS CULINAR: Rasfat culinar de primavara

admin

Paste cu porumb si pancetta

admin

Cristi Rujan - Candidat PSD Gorj la Senatul României
Dan Vâlceanu - Candidat PNL Gorj la Camera Deputaților

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii