Cătălin Botezatu a fost operat de urgență! Designerul a ajuns la un spital din București, direct de la aeroport. Mesajul pe care l-a postat pe Facebook pentru a-și anunța fanii prin ce trece a strâns sute de comentarii, prin care oamenii care îl îndrăgesc i-au trimis gânduri bune și i-au urat să se facă bine cât mai repede.

„De la aeroport, direct la Sanador, unde am găsit tot sprijinul medical necesar pentru a trece cu succes printr-o intervenție absolut necesară. După două zile de la operație sunt aproape pregătit să revin la planurile din agendă. Mi-am luat un weekend ca să am grijă de sănătatea mea’, a scris Cătălin Botezatu pe Facebook.

Designerul nu a spus motivul pentru care a fost operat de urgență, însă pe rețelele de socializare a postat zilele trecute că a fost în Turcia, acolo unde ajunge foarte des pentru a-și repeta analizele medicale.

Botezatu și-a informat fanii că a venit la un spital din Istanbul pentru un set de analize pe care îl fac anual.

În urmă cu două luni, designerul spunea că inima îi joacă feste. „Dacă mă simt rău și sunt semnale de alarmă, atunci îmi sun medicii și transmit repede analizele pe care le am făcute atunci la cald și ei le citesc și le interpretează și îmi spun ce am de făcut’, spunea Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost operat la inimă în 2014 și 2015, într-o clinică din Turcia, pentru a-i fi montat un stent la inimă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro

Sursa: viva.ro