Carmen de la Sălciua și Cosmin Isailă par mai fericiți ca niciodată. Artista a divorțat oficial, la finalul lunii aprilie, iar la puțin timp după Paște a publicat o fotografie în care îl sărută cu foc pe noul ei iubit .

Recent, Carmen de la Sălciua și-a surpins prietenii virtuali. A urcat o poză în care apare la mână cu un inel superb, cu diamant, primit, probabil, de la Cosmin Isăilă. Rămâne de văzut dacă artista se pregătește să ajungă, din nou, în fața altarului sau bijuteria este numai un simplu cadou primit de la actualul partener.

Carmen de la Sălciua și Cosmin Isailă și-au început povestea de iubire în urmă cu câteva luni. „După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, spune Carmen de la Sălciua despre relația cu Cosmin Isăilă.

Sursa: Cancan.ro