Brigitte si Florin Pastrama au cheltuit o avere pentru nunta lor si nu si-au recuperat mai nimic din darul de la invitati.

Brigitte si Florin Pastrama au cheltuit o avere pentru nunta lor si nu si-au recuperat mai nimic din darul de la invitati.

Brigitte si Pastrama sunt RUINATI dupa nunta! Cati bani au pierdut? Florin Pastrama si Brigitte au venit la „Vorbeste Lumea” si au vorbit despre nunta lor si desi s-au bucurat de petrecerea opulenta, au tinut totusi sa spuna ca au iesit in pierdere.


Andreea Mantea pleaca din Turcia! Bruneta va incheia primul sezon Puterea Dragostei
Citeste mai mult

Surprizele s-au tinut lant la nunta anului si Brigitte l-a surprins pe Florin cu mai multe lucruri, dar se pare ca toate aceste detalii de la nunta au costat enorm. Cei doi au platit aproape 100.000 de euro pentru petrecere iar invitatii au dat din dar doar 29.000 de euro, rezultand o gaura de aproape 70.000 de euro. Din cei 400 de invitati Brigite a avut doar 60-70 de oameni pe care i-a adus ea, restul fiind invitati din partea lui Florin care se pare ca n-au fost foarte darnici cu darul. Brigitte a mai povestit ca surpriza serii pentru Florin a fost dansul ei tiganesc: „Eu am avut in urma cu 15 ani un club de manele in Timisoara si cam stiu care e treaba cu manelele” a explicat ea decizia de a dansa tiganeste imbracata ca o piranda.

Florin Pastrama a tinut sa povesteasca ceva din trecutul sau si al familiei sale care a emotionat audienta. Se pare ca sotul Brigittei a mai fost aproape de o casatorie in urma cu 11 ani dar din cauza mortii tatalui sau nu s-a mai intamplat: „In urma cu 11 ani trebuia sa ma casatoresc, mai aveam o luna de zile. Tatal meu la botezul nepotului meu, la sora mea a facut infarct, i s-a facut rau si s-a intamplat ce s-a intamplat. Atunci eu am anulat nunta, la momentul respectiv aveam totul pregatit, trebuia sa facem la palat la Snagov, dadusem banii, pregatisem tot. Dar in memoria tatalui meu si la cererea mamei mele am facut o nunta asa cum i-ar fi placut si lui. Brigitte n-a fost deloc de acord cu ce am facut acasa. Am simtit ca este acolo cu mine tatal meu, am facut tot ce si-a dorit el in urma cu 11 ani, cum facusem noi planul cu toti vecinii, prietenii de suflet, cu berbecuti cu lautarii.”

Brigitte si Pastrama sunt RUINATI dupa nunta! Cati bani au pierdut?

Brigitte a fost cea care a tinut contabilitatea cheltuielilor pentru nunta: „Noi am avut o cearta foarte mare cu 30 de ore inainte de nunta ca am aflat ce vrea sa faca si eu nu am fost deloc ok cu acest lucru. Investitia in nunta a fost mai mult de 93.000 de euro, si am depasit si suma asta iar darul a fost in jur de 29.000 de mii de euro, deci avem o pierdere foarte mare. N-am facut-o pentru dar. Eu am vrut sa facem un lucru simplu, sa dam o masa. Sunt multe lucruri care s-au facut acolo si cu care eu nu am fost de acord dar le-am acceptat pentru ca mama lui Florin cand am vorbit despre nunta a inceput sa planga. Au fost foarte multe chestii speciale si opulente pe care si le-ar fi dorit Florin. Investitia am suportat-o impreuna dar nu am facut-o pentru bani ca asta ar fi insemnat sa jelim pe aici.”

Tot Brigitte a fost cea care a tinut sa infirme zvonurile cum ca ar fi insarcinata si a explicat si de ce a aparut cu burta umflata in ziua nuntii: „Facem tratamente hormonale si eu in fiecare dimineata imi fac injectii in burta. La nunta am fost umflata si cu burta vanata de la injectii. Corpul meu a trecut prin foarte multe transformari pentru ca ne dorim foarte mult copii si speram sa ne ajute Dumnezeu cu copii. In momentul in care voi fi gravida o sa anunt, acum nu este cazul, sa speram ca acest lucru se va intampla foarte curand. Am fost injectata de 2 ori pe zi cu hormoni multi in burta, dar asta se intampla atunci cand ai o sarcina asistata si eram foarte umflata la nunta.

Articole Cancan.ro

Sursa: ciao.ro