15 C
Târgu Jiu
30 martie 2020

Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce Alex Bodi a anunţat că s-au împăcat: “Mă sună de zeci de ori să-mi spună că mă iubeşte”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu oficial de câteva săptămâni. Însă legătura dintre ei pare să nu se rupă așa ușor.

În urmă cu două săptămâni, Bianca și Alex au ajuns în fața notarului, pentru a pune capăt căsniciei. Deși nu îi mai leagă nimic, cei doi nu pot uita lucrurile care au fost între ei. Așa că, omul de afaceri a sunat-o pe fosta asistentă tv pentru a cere o împăcare.

Bianca Drăgușanu pare că nu se va lăsa ușor de cucerit de data aceasta. Este dezamăgita de cel ce i-a fost soț pentru câteva luni și nu mai crede în vorbele lui goale.

„Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot.

Mai mult decât atât, pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine. Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.

Rămâne de văzut dacă și de această dată Bianca și Alex o să își găsească drumul unul spre altul și dacă o să renunțe la orgolii și o să urmeze o împăcare.

”Eu nu mi-am dorit niciodată această denigrare publică și nu am făcut public nimic din intimitatea noastră. Nu este vorba aici doar despre imaginea mea și de orgoliul meu, cât și despre ceea ce am trăit și am simțit lângă fostul meu soț. Și că să închei într-o manieră pozitivă, să-l citez pe fostul meu soț: Sper ca totul să fie bine”, a mai declarat  Bianca Drăgușanu, la Star Matinal.

Știre preluată de pe cancan.ro

Articole recomandate

Andreea Mantea și fiul ei s-au autoizolat în Turcia: „Am oprit totul!”

admin

Viața după coronavirsu! Mihaela Rădulescu, sfaturi pentru fiul ei: „Orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu două săptămâni de carantină”

admin

Cum s-au filmat Cristi Pulhac și soția lui, în plină epidemie de coronavirus.

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii