[ad_1]

Opt tineri au bătut un bărbat, Ion Banu, zis Doctorul, în Piața Constituției, iar acesta a murit, în urma loviturilor primite timp de aproximativ un minut. Totul ar fi plecat de la o femeie.

Tragedia a avut loc în noaptea de 29-30 septembrie. Procurorii care anchetează cazul au prezentat întreg filmul al momentelor de groază.

Conform acestora, cel poreclit Doctorul făcea parte dintr-o grupare a cărei șef este Ionuț Mirea, poreclit Boxerul. Liderul altui clan, Alexandru Ion, zis Alex Barbaro, l-a acuzat pe Mirea că ar avea o aventură cu iubita lui. (CITEȘTE ȘI: CEI ȘASE BĂRBAȚI REȚINUȚI ÎN DOSARUL CRIMEI DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI AU FOST ARESTAȚI PREVENTIV)

Iată ce scrie în referatul propunerii de arestare: ”Începând cu data de 29.09.20019, numitul Mirea Ionuț, zis Boxerul, a fost apelat în repetate rânduri, pe telefonul mobil, pe aplicația Facebook Messenger, de către inculpatul Ion Alexandru, zis Alex Barbaro. Acesta i-a reproșat o pretinsă legătură cu concubine lui, solicitându-I lui Mirea Ionuș să se întâlnească, pentru a rezolva problema. Subliniem în acest context că a fost apelat în scopul arătat, în mod succesiv, atât de către inculpatul Ion Alexandru, zis Alex Barbaro, dar și de către alte persoane ce acționau în numele acestuia, respectiv suspectul Nicolae Dragoș, zis Dragoș Ges, cât și de inculpatul Păun Romeo”.

Deși a refuzat toate întâlnirile, până la urmă a cedat. Astfel, întâlnirea a avut loc duminică seara, în Piața Constituției.

Bătaia din Piața Constituției. Tânărul a fost omorât din cauza unei femei. Disputa șefilor de clanuri

Cei doi nu au venit singuri, ci însoțiți de gașcă, aproximativ câte 10 oameni de fiecare. ”Inculpatul Ion Alexandru și Mirea Ionuț au inițiat o discuție, în apropierea acestora aflându-se membrii propriilor grupuri, care au început să se provoace verbal și chiar să-și adreseze insulte. Discuția dintre liderii celor două grupuri a degenerate în scurt timp, mai exact, în câteva secunde, persoanele care îl însoțeau pe Ion Alexandru atacându-I brusc și violent pe membrii celuilalt grup, fiind înarmați cu arme albe și obiecte contondente”, spun procurorii, potrivit observator.ro. (NU RATA: ”FRATELE” LUI PEPE, REȚINUT. E PRINCIPALUL SUSPECT ÎN CAZUL CRIMEI DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI)

Scandalul a luat repede amploare, iar unii dintre oamenii lui Mirea au luat-o la fugă spre sediul Parchetului General și pe bulevardul Libertății. Alți oameni ai lui Mirea s-au repezit la mașini, de unde s-au înarmat cu bate. Între aceștia, Ion Ban, zis Doctorul.

”Pe fondul agitației și busculadei create, victim Ban Ion (Doctorul), după ce a scos din portbagajul unui autoturism o bâtă și a înfruntat o parte a adversarilor, a fost copleșit numeric și fizic de către mai multe persoane. (VEZI AICI: PRIMELE MĂSURI LUATE DUPĂ MĂCELUL DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI! CE ANUNȚ A FĂCUT POLIȚIA CAPITALEI)

Astfel, agresiunea victimei a debutat cu pulverizarea de către inculpatul Păun Romeo a unui jet puternic de spray lacrimogen, de la o distanță de aproximativ 1,5 metri, după care Ban Ion a fost înconjurat imediat de un număr de 8 indivizi din grupul advers, care i-au aplicat lovituri în zona capului, a spatelui și a membrelor cu bate, cu pumnii și cu picioarele, precum și cu un corp dur, alungit, cu muchii ușor rotunjite.

Acțiunea violentă a durat aproximativ un minut, după care membrii fiecărui grup au părăsit în grabă locul faptei”, au mai dezvăluit procurorii.[ad_2]

Sursa: www.cancan.ro

Please follow and like us:
error