Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși într-un club de pe litoral în care s-au distrat până dimineața. Aceștia au stat unul lângă altul toată seară și și-au arătat afecțiunea prin gesture tandre.

Pentru că dorea să fie cât mai aproape de iubitul său, Raluka, nu a mai ținut cont că se află într-un loc public și l-a sărutat pasional fără să îi mai pese de ochii curioșilor. Felul în care îl privea, arată faptul că artista a trecut peste despărțirea de fostul logodnic.

Chiar în pargul sărbătorilor, Raluka și bărbatul cu care a avut o relație de mai bine de doi ani au pus capăt relației. „Suntem amândoi scorpioni cu ascendent în scorpion. Deci s-a terminat. Niciunul nu lasă de el. Dar avem o regulă pe care o respectăm de fiecare dată. Indiferent cât de tare ne certăm pe timpul zilei, nu ne culcăm niciodată supărați unul pe celălalt. Orice ar fi, la final de zi ne luăm în brațe și dormim așa. În plus, eu întotdeauna cred că adevărul este undeva la mijloc. Nu cred că doar unul poate fi vinovat sau doar unul poate avea dreptate” mărturisea Raluka după despărțire.


Rares Bogdan il UMILESTE pe Claudiu Manda: Cred ca SOTIA…FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); });Sursa: evz.ro