[ad_1]

Carmen de la Sălciua a reușit să dea jos câteva kilograme bune și este în culmea fericirii. Artista s-a pozat în costum de baie, iar fanii n-au contenit cu laudele. 

După ce a ținut o dietă și a făcut nenumărate tratamente corporale, Carmen de la Sălciua se laudă pe rețelele de socializare cu trupul său tras prin inel. Mândră de formele ei, artista nu ezită să se fotografieze în costum de baie. Iar fanii ei nu au contenit cu laudele, după ce Carmen de la Sălciua a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, ÎN CULMEA FERICIRII! ARTISTA A VRUT SĂ SE AFLE CHIAR DE LA EA VESTEA)

Poză asta merită postată ! Doamnee, ce dimineață ! 🙈❤️❤️💎 De ceva vreme, aproximativ două săptămâni, m-am cântărit …aveam 50 de kg în urma tuturor procedurilor pe care vi le-am prezentat de atâtea ori și vouă …în dimineața asta m-am pus din nou pe cântar …și am realizat că încep să râd singură prin casă …47 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈? Atât să mă facă de fericită un pătrat cu baterii? Fetelor , să nu spuneți niciodată că nu se poate !❤️❤️❤️”,a scris Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, îndrăgostită până peste cap

După divorțul de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și-a asumat relația cu Cosmin. Vedeta a vorbit despre bărbatul lângă care vede viața cu alți ochi și care îi oferă ce are nevoie: liniște și înțelegere. (VEZI ȘI: CULIȚĂ STERP, MESAJ PENTRU CARMEN DE LA SĂLCIUA LA UN AN DE LA DESPĂRȚIRE: ”CREDEAM CĂ EȘTI A OPTA MINUNE DIN ÎNTREAGA LUME”)

“Mi-am refăcut viaţa, este vorba de Cosmin. Mi-am asumat relaţia. Cosmin a vindecat nişte răni, în primul rând. Este un om bun, foarte bun. Îmi este alături, vine cu mine la evenimente, când nu vine, vorbim la telefon… E linişte. Apreciez că, atunci când avem mici ciondăneli, el lasă foarte repede. Îi trece supărarea imediat. Eu vin obosită, mai sunt şi irascibilă, el înţelege. Asta contează. În momentul în care ne uităm unul la altul, ne bufneşte râsul. Cearta e serioasă până ne privim în ochi.”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Cât despre căsătorie, artista nu are mari așteptări. Cei doi vor face acest pas atunci când vor simți.

“Nu ştiu dacă neaparat cu acte, dar dacă ar fi să fie… Doamne ajută! Dacă e să vină lucruri personale… Nu mă gândesc deja la lucruri atât de departe, gen copii… Dar pe viitor, poate se va întâmpla. Aş vrea doi (n.r. copii) . Nu mi-ar plăcea să fiu cerută într-un anume fel. Toate cererile sunt frumoase dacă vin din suflet”a mai spus Carmen de la Sălciua.[ad_2]

Sursa: Cancan.ro

Please follow and like us:
error