5 C
Târgu Jiu
3 aprilie 2020

Andreea Berecleanu, încă un mesaj după ce a plecat de la Antena 1. “Asta cred eu despre voi și știu că sunteți mulți!”

Plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1 a fost o mare surpriză în piața media. Vedeta nu a dezvăluit motivele care au determinat-o să se despartă de postul de televiziune, deși fanii ard de nerăbdare să afle varianta ei. Până atunci, bruneta este foarte activă în mediul on-line și nu-și neglijează deloc admiratorii.

În plină pandemie de coronavirus, Andreea Berecleanu a revenit cu un mesaj, prin intermediul căruia le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o după ce a plecat de la Antena 1. Despărțirea dintre vedetă și postul de televiziune s-a produs luna trecută.

Dragii mei, mesajele voastre de solidaritate sunt copleșitoare! Vă mulțumesc din suflet că înțelegeți exact care este demersul meu în calitate de jurnalist dar și al soțului meu, în calitate de medic. Am ales să ilustrez această postare cu o fotografie a unei case de pe o stradă din București. Nu e tocmai cea mai frumoasă, pare chiar neterminată, dar are un copac înmugurit care o domină. Asta cred eu despre voi, cel puțin despre cei care îmi sunteți prieteni aici, pe facebook sau pe instagram. Și, de fapt, gândurile voastre, mai ales în momentul plecarii mele din Antena 1, au fost mai presus decât ale unor persoane care au dat ‘follow’ la o pagină din curiozitate. Vă citesc fiecare mesaj și mă regăsesc de multe ori. Ca femeie, ca soție, ca mamă, ca gospodină, ca profesionist în meseria mea, ca român, ca om. Acest copac înmugurit sunteți voi, cei buni, cei drepți, cei cu speranță și dor de civilizație, dreptate și bun simt. Și știu că sunteți mulți. Vă îmbrățișez cu drag! Cu dragoste, Andreea”, a scris vedeta pe contul personal de Facebook.

Andreea Berecleanu a ales să scrie mesajul în dreptul acestei imagini

Andreea Berecleanu, viață pe cont propriu de la 18 ani

M-am întreținut singură, din salariul pe care îl aveam. Cu părinții mă vedeam tot timpul, dar aveam un program destul de dur, pentru că aveam facultate, aveam și job full time, trebuia să și studiez, trebuia să ajung și la bibliotecă, nu era simplu. Cu siguranță, dacă voiam o mâncare caldă, asta mă aștepta acasă la ai mei. Plecarea a fost un semn de independență pentru mine, dar ai mei mă așteptau oricând, cu mare drag și cu dragoste, acasă”, a mărturisit Andreea Berecleanu în urmă cu ceva timp.

Știre preluată de pe cancan.ro

Articole recomandate

Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce Alex Bodi a anunţat că s-au împăcat: “Mă sună de zeci de ori să-mi spună că mă iubeşte”

admin

Anna Lesko, afectată de coronavirus. Ce mesaje le-a transmis vedeta, fanilor săi

admin

Care este machiajul anului 2020? Make-up artistul preferat al vedetelor anunță tendințele

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii