Comuna gorjeană Roșia de Amaradia va îmbrăca straie de sărbătoare la sfârșitul lunii iunie, când au fost programate să aibă loc manifestările de Zilele Comunei. Autoritățile locale au pregătit un amplu program, cu activități culturale, artistice și sportive, pentru a marca acest eveniment. Ediția din acest an cuprinde trei zile de distracție. ”Primăria și Consiliul Local Roșia de Amaradia vă anunță și vă invită totodată ca în zilele de 28, 29 și 30 iunie 2019 să petrecem împreună cu voie bună, pe stadionul din centrul comunei, cu ocazia “ZILELOR LOCALITĂȚII” și “Festivalului cântecului, portului și dansului popular” la Roșia de Amaradia – ediția a 3-a. Invitații de onoare vor fi IONUȚ si DOINIȚA DOLĂNESCU alaturi de alți interpreți de muzică populară consacrați”, a anunțat primarul Liviu Cotojman.
O mulțime de artiști de seamă vor susține recitaluri cu acest prilej. Vineri seara, pe scenă vor urca Alina Lăcătușu și Alina Darap Achim. În cea de-a doua zi a manifestărilor, vor cânta pentru cetățenii din Roșia de Amaradia interpreții de muzică populară Emil Badea, Claudia Dascălu, Dumitru Vasilescu, Elena Bălan și Ilie Dură.
Duminică, atmosfera va fi întreținută de îndrăgiții artiști Ionuț și Doinița Dolănescu, Cristian Bănățeanu, Claudia Burlan, și alții. Spectacolele vor începe la ora 19:00.
Manifestările de Zilele Comunei se vor încheia cu un frumos foc de artificii. Vezi promo ! Click !
Autor: G.D.

Distribuie și tu !

Alte articole:

Please follow and like us:
error