Lui Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, i s-a făcut rău, în timpul partidei Dinamo – Craiova care se desfășura duminică seara pe Arena Națională.

Eugen Neagoe are 51 de ani și a fost numit luna trecută antrenor la Dinamo, în locul lui Mircea Rednic.

eugen neagoe - ganea - inquam 20190721210436_OGN_0737-01
Eugen Neagoe Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

ACTUALIZARE. – Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, este conștient și cooperant, starea lui fiind în prezent stabilă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Neagoe a suferit o tulburare de ritm cardiac, dar medicii l-au stabilizat.

ACTUALIZARE. Ambulanța a ajuns la Spitalul Floreasca, iar Eugen Neagoe a dat semne că își revine.

Conform reporterilor Digi Sport prezenţi la Spitalul de Urgenţă, tehnicianul a fost extrem de stresat înaintea meciului. El ar fi fumat duminică 3 pachete de ţigări şi ar fi băut mai mult de 4 cafele.

ACTUALIZARE. Se pare că Eugen Neagoe a suferit un stop cardiac. El a primit îngrijiri, mai întâi la marginea terenului, apoi în ambulanță – masaj cardiac, mască de oxigen – și la un moment dat a deschis ochii și a comunicat cu echipajul medical. După ce a fost stabilizat, ambulanța a plecat transportându-l la Spitalul de Urgență. Partida s-a reluat și la scurt timp, iar oaspeții au deschis scorul. 


În minutul 25 al partidei de pe Arena Naţional, banca tehnică a dinamoviștilor a făcut gesturi disperate spre arbitrul partidei. Acesta a întrerupt partida, iar motivul a fost că lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău și a leșinat.

Imediat, o ambulanţă şi-a făcut apariţia, iar cei din staff-ul lui Dinamo şi jucătorii „câinilor” şi-au pus mâinile în cap, temându-se de o posibilă dramă. Popescu şi Straton chiar au fost surprinşi plângând, semn că se tem de ce e mai rău pentru antrenorul lor, scrie digisport.ro.

Imagini de la acest incident, aici.Sursa: digi24.ro