13.4 C
Târgu Jiu
28 martie 2020

Andreea Bălan, strigăt de ajutor azi-noapte, la ora 2:44! Cu lacrimi în ochi, artista a implorat…

Andreea Bălan a lansat un strigăt de ajutor azi-noapte, la ora 2:44! Cu lacrimi în ochi, artista şi-a implorat apropiaţii şi fanii să contribuie la o misiune extrem de emoţionantă. Cântăreaţa le-a oferit toate detaliile şi speră că oamenii vor reacţiona într-un număr destul de mare. 

Andreea Bălan, apel pentru salvarea lui Darius Fileață

Mamă a două fetiţe superbe, pe care le adoră, Andreea Bălan a aflat noaptea trecută de trauma pe care o trăieşte Darius Ayan Fileață, un băieţel de doar trei anişori. Părinţii lui au primit o veste îngrozitoare de la medici în urmă cu jumătate de an: micuţul lor prinţ are tumoră cerebrală și hidrocefalee. Ştim cu toţii că fluturașii încântă orice copil, mai puțin atunci când nu sunt insecte, ci capete de perfuzii… Aşa este şi Darius Fileata… nu se poate obișnui cu înțepăturile constante în mânuțe și nu înțelege de ce trebuie să fie atât de chinuit în fiecare zi, în spital. El a trecut deja prin mai multe operații la cap, chimioterapie și multă, multă durere! În urma unei operații, tumora părea să fi fost extirpată, însă câteva luni mai târziu, recidiva a arătat contrariul. Examenul RMN a scos la iveală o metastază locală. Disperați, soții Fileata au contactat mai multe clinici, iar specialiștii Medical Park din Istanbul le-au mai dat o veste proastă: fiul lor are și teratom de gradul II cu celule germinale intracraniene, un diagnostic rar întâlnit.

Pentru a avea o șansă reală de vindecare, copilașul are nevoie de un tratament intensiv în următoarele 8 luni. Costurile nu sunt deloc accesibile, având în vedere gravitatea și urgența situației. E vorba de 90800 euro, fără de care Darius Fileaţă nu poate învinge boala ce îi neagă dreptul la o copilărie normală, alături de familia lui. Viața e neprețuită, însă uneori există un preț pentru supraviețuire. După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, Andreea Bălan s-a alăturat în lupta părinţilor lui şi a distribuit povestea lui tristă, dar şi link-ul unde se pot face donaţii pentru acesta. Postarea îndrăgitei artiste este însoţită de trei emotiocoane care ilustrează mâini strânse în rugăciune. În urmă cu cinci zile, lui Darius Fileaţă i s-au prelevat din nou celulele stem şi micuţul luptător se simte bine, relatează salveazaoinima.ro.

Puteti dona direct prin transfer bancar în urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Știre preluată de pe cancan.ro

Articole recomandate

Paula Chirilă a înflorit după divorț! Câte kilograme a reușit să dea jos în doar câteva luni. “Am slăbit făcând mult sport. Am renunțat la…”

admin

Ce a ajuns să facă acum Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au Talent, de pe Pro TV în 2017

admin

Cadou de lux pentru fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. La vârsta majoratului, Luca a primit o bijuterie pe patru roți!

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii