12.8 C
Târgu Jiu
5 martie 2021

Andra s-a apucat de sport și dietă! O deranjează că lumea crede că e gravidă

[ad_1]

Andra Măruță nu este gravidă, ci pur și simplu s-a îngrășat puțin. La fel ca mulți dintre români, în timpul în care am fost nevoiți să stăm acasă, poate am mâncat mai mult, sau poate am uitat complet de activitate fizică. După ce s-a zvonit că așteaptă cel de-al treilea copil, Andra a decis să ia atitudine. O deranjează că lume crede că este gravidă, când ea nu este.

Andra s-a apucat de sport și dietă! O deranjează că lumea crede că e gravidă

Andra nu mai vrea ca lumea să spună că este gravidă, când ea nu este gravidă. Artista a declarat că a început să fie deranjată de acest subiect și că e neplăcut să tot fie întrebată dacă așteaptă sau nu un copil. Într-un interviu pentru Libertatea, soția lui Cătălin Măruță a declarat că s-a îngrășat în timpul stării de urgență, când și-a schimbat stilul de viață. A luat câteva kilograme în plus, de care acum încearcă să scape. Vedeta a declarat că s-a apucat de sport în curte și că ține și un regim alimentar.

”Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am şi fată, şi băiat, deci am tot ce am visat. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.”, a declarat Andra pentru Libertatea.

Andra a declarat că nu prea știe să țină diete, dar că merge pe ideea de intermitent fasting, adică mănâncă pe parcursul a 8 ore, după care 16 face pauză. Artista nu știe când vor apărea rezultatele, dar spune că nu vrea să slăbească brusc. Soția lui Cătălin Măruță nu este de acord cu înfometarea pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus.

Sinceră și deschisă, ea a spus că îi plac dulciurile și că le gătește copiilor bunătăți de casă, din care, evident, gustă și ea.

[ad_2]

Știre preluată de pe: huff.ro

Articole recomandate

Lia Olguța Vasilescu: La robinetele craiovenilor va curge apă de izvor

emil

Gorj: Ișfan, în locul lui Văcaru

emil

Ultimă oră: Lista PSD Gorj pentru alegerile parlamentare

emil

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii