Știm cu adevărat ce mâncăm? Producătorii din industria alimentară ne dau o veste înfiorătoare. Nu există mâncare curată, iar defectele alimentare nu pot fi înlăturate!

„Este imposibil din punct de vedere economic să crești, să recoltezi sau să procesezi produse brute care să fie complet lipsite de defecte nepericuloase, care apar în mod natural, inevitabile”, spune Administrația americană pentru produse alimentare, a notat CNN.

Foarte multe dintre produsele alimentare preferate pot conține bucăți din creaturi pe care nu ți-ai dori să le „deguști” și despre care, cu siguranță, nu știi că sunt acolo! Fecale de rozătoare în cafeaua ta, viermi în sosurile pentru pizza, mucegai în jeleuri. Mult îndrăgita ciocolată poate conține fragmente de insecte și păr de rozătoare. Producătorii de alimente susțin că este imposibil de scăpat de toate viețuitoarele care ar putea face o „plimbare” cu respectivul produs pe linia de procesare a alimentelor. De aceea, autoritățile americane au stabilit niște norme, niște bariere peste care producătorii n-au voie să treacă. Să fie bucăți de insecte, păr de rozătoare și excremente, dar în limite rezonabile, scrie Libertatea.

Sursa: antena3.ro

Please follow and like us:
error