Cea de-a treia zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA, s-a încheiat cu un răsărit unic, acompaniat de regele torturilor, Steve Aoki! Artistul s-a simțit atât de bine pe scena de la NEVERSEA 2019, încât, la un moment dat, a coborât printre zecile de mii de fani aflați în fața scenei. (Citește și: Avem super-imagini exclusive de la Neversea (ziua 2)!)

NEVERSEA se află în topul festivalurilor care mi-au ajuns aproape de suflet, pe lângă UNTOLD. Mi-am dorit foarte mult să vin și în acest an aici pentru că mă simt incredibil și cred că fanii văd și simt asta. Îmi place enorm energia oamenilor de aici și de fiecare dată mă încarc pozitiv la NEVERSEA”, a declarat Steve Aoki.

Ziua cu numărul trei a debutat cu Vladimir, urmat de Manuel Riva, Delia, Jessie J, KSHMR, Salvatore Ganacci și Steve Aoki

Un alt artist așteptat în cea de-a treia seară a festivalului NEVERSEA a fost britanica Jessie J. A făcut un show impresionant, iar, în momentul în care a coborât de pe scenă în mijlocul participanților, fanii au fost în delir. (Vezi și: EXCLUSIV | Jessie J. poartă steagul României pe piept la Neversea 2019. Uite cum arată artista în ținuta românească SEEN USERS)

Nu mă așteptam să găsesc atât de mulți oameni în fața scenei. Am avut emoții incredibile, dar constructive, pentru că m-am simțit atât de bine pe scenă. Mi-aș dori să revin aici, să cânt în fața acestui public minunat”, a declarat Jessie J.

„Noi suntem români”, remixat

DJ-ul american KSHMR le-a oferit o surpriză participanților și a remixat o piesă din repertoriul tradițional românesc, „Noi suntem români”, cântată de Nicolae Furdui Iancu. Fanii au fost în extaz și au cântat fiecare vers. Artistul iubește România și, mai mult decât atât, a încercat să vorbească cu fanii în limba română.

Un spectacol nonconformist a avut DJ-ul de origine bosniacă Salvatore Ganacci, cunoscut pentru stilul său inconfundabil în care se desfășoară atunci când este pe scenă.

Program incendiar

Atmosfera a fost de vis la Neversea și în ziua a treia

Debutul zilei cu numărul trei a fost făcut de pe scena principală de Vladimir, urmat de Manuel Riva, Delia, Jessie J, KSHMR, Salvatore Ganacci și Steve Aoki. (Citește și: Inna, pentru prima oară pe scena de la NEVERSEA: ”Mi-am dorit să vin la mare, la mine acasă”)

Show-urile lui Vladimir, Manuel Riva, Delia, Jessie J si Steve Aoki au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube Neversea. Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști, printre care Sublee, Jamie Jones, Dubfire, YOKOO, Marwan, Grasu XXL, CTC+ Friends, Flux Pavilion și mulți alții.

Vă reamintim că banii de pe instrumentele de plată pot fi recuperați pe toată perioada festivalului doar numerar, de la orice CREDIT POINT, până cel târziu, luni, 8 iulie 2019, ora 10.00. Majoritatea căsuțelor CREDIT POINT vor fi deschise în intervalul 14.00 – 09.00. Oamenii care și-au făcut top-up online pot să solicite refund online până vineri, 12 iulie. Refund-ul online se face în cuantumul sumei încărcate prin top-up online.

Numărul exact de persoane participante la a doua ediție a festivalului NEVERSEA 2019 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Biletele de o zi mai pot fi cumpărate de pe neversea.com sau de la intrarea din festival.

Sursa: Cancan.ro